Προσωπικές διαφορές πίσω από το επεισόδιο πυροβολισμών με τα τρία αδέλφια-Περνούν από ανάκριση

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει το κίνητρο της ρίψης πυροβολισμών 44χρονου προς τον 32χρονο αδελφό του, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε οικία στο Τσέρι, η Αστυνομία, η οποία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχει ενώπιόν της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Καβγάς μεταξύ τριών αδελφών στο Τσέρι, ρίχθηκαν πυροβολισμοί στον αέρα-Ένας ελαφρά τραυματίας

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα δύο αδέλφια είχαν διαφωνίες για συγκεκριμένα θέματα και σε κάποια στιγμή φέρονται να λογομάχησαν, με τον 44χρονο να κρατά κυνηγετικό όπλο και να απειλεί τον 32χρονο.

Ακολούθως και κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματίζεται στο κεφάλι από σκάγια που εκσφενδονίστηκαν από το όπλο.

Στο σημείο, βρισκόταν και ο τρίτος αδελφός τους, ο οποίος δεν είχε εμπλοκή στο επεισόδιο, ενώ αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν το χώρο και άρχισαν έρευνες για το επεισόδιο. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε επιφανειακά τραύματα στο κεφάλι, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Σε ότι αφορά στον 44χρονο, συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ για κατάθεση αναμένεται να κληθεί και ο τρίτος αδελφός, ο οποίος ήταν παρών στο επεισόδιο, αλλά δεν είχε εμπλοκή.

Η κατάθεσή του, κρίνεται ως άκρως σημαντική από την Αστυνομία, δεδομένου ότι γνωρίζει επ' ακριβώς τη συνέβη και οδηγήθηκαν τα δύο αδέλφια του σε σύγκρουση, αλλά και κατά πόσον οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν επί σκοπού από τον 44χρονο ή εάν επρόκειτο για εκπυρσοκρότηση του όπλου.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν επίσης και από άλλα πρόσωπα από το περιβάλλον του φερόμενου θύτη και του θύματος, αλλά και από περίοικους, οι οποίοι ενδεχομένως να άκουσαν ή να είδαν οτιδήποτε από το περιστατικό.

Εναντίον του 44χρονου διερευνώνται τα αδικήματα του τραυματισμού, της απειλής και πράξεων που σκοπεύουν σε βαριά σωματική βλάβη.

Δειτε Επισης

Έδειξε παραλήψεις ο θανατικός ανακριτής για τον Δικαστή Σατολιά-Έχασαν τον δρόμο, δεν μετέφεραν απινιδωτή
Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα
Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Θέμα εθνικής ασφάλειας η προστασία από τις πυρκαγιές-Συνδρομή όλων ζήτησε ο Χαρτσιώτης
Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο για τον οπλισμό στον τάφο-Σε εξέλιξη οι έρευνες
Επανασυνελήφθησαν και για άλλες κλοπές δύο πρόσωπα που τελούσαν ήδη υπό κράτηση
Αποπερατώθηκαν οι έρευνες των δυτών για το ανθρώπινο πέλμα-Συνεχίζονται στη ξηρά
Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε τροχαίο στη Λάρνακα
Εντοπίστηκε οπλισμός και εκρηκτικές ύλες σε τάφο στη Λάρνακα (pic)
Με συμπληρωματικό υπόμνημα επανήλθαν στη θέση περί δεδικασμένου οι μοναχοί