Στους πνεύμονες πέτυχε τον Μαυρομιχάλη ο ελεύθερος σκοπευτής-Διαμπερές το τραύμα

Στους πνεύμονες χτύπησε η μία και μοιραία βολή του ελεύθερου σκοπευτή που έστησε καρτέρι θανάτου στον Αλέξη Μαυρομιχάλη, εναντίον του οποίου υπογράφηκε συμβόλαιο το οποίο εκτελέστηκε το βράδυ της Τρίτης, 37 ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου στη Λεμεσό, με τον οποίο το Αλεξούι διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του Μαυρομιχάλη επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξεως ύπατος και πνεύμονα προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ο δράστης έπληξε το θύμα στους πνεύμονες και το συκώτι, ενώ η σφαίρα ήταν διαμπερές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διατηρούσαν φιλικές σχέσεις Αλεξούι και Καλογερόπουλος-Το modus operandi των δολοφόνων στο επίκεντρο

Ο ελεύθερος σκοπευτής, είχε στήσει καρτέρι σε χωράφι απέναντι από την πολυκατοικία που διέμενε ο Μαυρομιχάλης, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πατήσει τη σκανδάλη. Όταν ο στόχος βγήκε στο μπαλκόνι, τότε ο δράστης άνοιξε πυρ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε καμένο στην περιοχή Κοτσιάτη, παρά τον αυτοκινητόδρομο, ενώ όπως διαπιστώθηκε ήταν κλοπιμαίο.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και άρχισε η εξέταση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, μεταξύ αυτών, και του οπτικού υλικού από τις κάμερες που είχε τοποθετημένες στο μπαλκόνι του ο Μαυρομιχάλης.

Ο τρόπος δράσης του εκτελεστή του Μαυρομιχάλη, έχει κοινούς παρονομαστές με αυτό του Θανάση Καλογερόπουλου, εξού και η Αστυνομία βλέπει διασύνδεση των δύο εγκλημάτων.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, από το 2004 μέχρι το 2015, αποτέλεσε άλλες πέντε φορές στόχος εγκληματικών ενεργειών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν πληροφορίες ότι πιθανόν να αποτελούσε στόχο δολοφονίας.

Κάτι που επιβεβαίωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος, λέγοντας πως «το εν λόγω πρόσωπο ήταν γνωστό στην Αστυνομία και στο παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες. Είχε προειδοποιηθεί και λαμβάνονταν κάποια μέτρα ως προληπτικά για την ασφάλεια του. Πρόσφατα δεν είχε πληροφορίες».

Παράλληλα, ο κ. Παπαθεοδώρου, κληθείς να τοποθετηθεί ως προς το γεγονός πως καταγράφηκαν δύο δολοφονίες μέσα σε 37 ώρες, ανέφερε πως «είναι άκρως ανησυχητικό ότι έχουμε δεύτερη δολοφονία, μέσα σε διάστημα 48 ωρών», ενώ ερωτηθείς αν υπάρχουν φόβοι για αντίποινα, απάντησε «δεν έχουμε πληροφορία για νέο αιματοκύλισμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήταν το έκτο και μοιραίο χτύπημα στο πέρασμα των χρόνων κατά του Μαυρομιχάλη-Νο1 στόχος

Δειτε Επισης

Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις
Επαφές Χαρτσιώτη στην Αθήνα, μνημόνιο συνεργασίας με Ελλάδα για ισότητα και έμφυλη βία
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο