Συμπλοκή σε club και απειλές ότι θα σκοτώσουν 28χρονο-Ρίφθηκαν πυροβολισμοί από νεαρό

Συμπλοκή και ρίψη πυροβολισμών, σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από club στην Πάφο, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη ενός 21χρονου για υπόθεση απειλής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Σύμφωνα με την Λοχία Ελένη Κωνσταντίνου, Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας  στις 05:00 το πρωί της Κυριακής, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από 28χρονο υπεύθυνο υποδοχής δισκοθήκης, που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, ότι γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα σημειώθηκε διαπληκτισμός ατόμων εντός της δισκοθήκης.

Κατόπιν τούτου αφού ο 28χρονος τους προσέγγισε μαζί με security και τους έβγαλαν έξω από την δισκοθήκη. Ένα από τα άτομα αυτά παρέμεινε στο σημείο, όπου σε κάποια στιγμή πήγε προς το μέρος του 28χρονου και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Ακολούθως και με την πάροδο μισής ώρα, ενώ ο 28χρονος βρισκόταν στην είσοδο της δισκοθήκης άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς στον αέρα, οι οποίοι προέρχονταν από όχημα που ήταν σταθμευμένο σε απόσταση πενήντα μέτρων από την δισκοθήκη.

Στη συνέχεια, στην σκηνή μετέβησαν άμεσα τα περίπολα της ΑΔΕ Πάφου, που βρίσκονταν στην περιοχή και άκουσαν τους πυροβολισμούς. Ο 28χρονος, τους υπέδειξε τον άντρα που τον απείλησε λίγα λεπτά προηγουμένως ότι θα τον σκοτώσει και μέλη της Αστυνομίας .

Από την σκηνή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, ενώ μετά από εξετάσεις, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 21χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που απείλησε τον 28χρονο παραπονούμενο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο