Ατύχημα για τον Γιώργο Λιλλήκα και τη σύζυγό του-«Είχαμε ευχή»

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Γιώργος Λιλλήκας και η σύζυγός του Νάσια, με τον κ. Λιλλήκα να δηλώνει στον REPORTER, φανερά καταβεβλημένος, πως «είχαμε ευχή».

Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από τη Λεμεσό στη Λευκωσία, η βροχή που έπεφτε δημιούργησε λάσπη κοντά στην έξοδο του Κόρνου, όπου διεξάγονται οδικά έργα, με αποτέλεσμα το όχημά τους να γλιστρήσει. Το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και χτύπησε στο κιγκλίδωμα. Ακολούθως, στην κατηφορική έξοδο για Κόρνο, το όχημα γύρισε ανάποδα και συνέχισε την πτώση, μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι.

Ο κ. Λιλλήκας και η σύζυγός του κατάφεραν να βγουν αιμόφυρτοι από το όχημα, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι στάθηκαν τόσο τυχεροί, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε. Ακολούθως, με τη βοήθεια περαστικών, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκαν για εξετάσεις.

Ο Γιώργος Λιλλήκας φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και η σύζυγός του χτύπησε στον αυχένα. «Φτάνει που δεν πάθαμε κάτι χειρότερο και αυτά διορθώνονται με τον χρόνο. Είναι να μην σου τύχει», δήλωσε φανερά σοκαρισμένος από την περιπέτειά τους.

Ο ίδιος θεωρεί πως είναι ευτύχημα που κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο όχημα και δεν χρειάστηκε να γίνει διαδικασία απεγκλωβισμού τους, ενώ εξήρε τον επαγγελματισμό των μελών του τμήματος ασθενοφόρων. Η ζημιά στο όχημα είναι ολική αλλά ο πολιτικός και η σύζυγός του θεωρούν μεγάλη τύχη που την γλίτωσαν με τραυματισμούς που διορθώνονται και που δεν συγκρούστηκαν με άλλο διερχόμενο όχημα, κάτι που θα ενέπλεκε κι άλλα πρόσωπα στο ατύχημα.

 

 

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους Νετανιάχου και Χανίγια-Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πιθανή εκεχειρία
BINTEO: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή
Χωρίς εμφανή πρόοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και ομήρους στο Κάιρο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες καταστροφής στη Βραζιλία-Στους 60 οι νεκροί, μάχη ενάντια στον χρόνο δίνουν οι διασώστες
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου