Χριστουγεννιάτικο punch

Γιορτινό punch!

5 λεπτά 15 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

750 γρ. prosecco, σε θερμοκρασία ψυγείου

1000 γρ. χυμό μήλου, σε θερμοκρασία ψυγείου

250 γρ. gin

5 κομμάτια τζίντζερ, σε σιρόπι και

2 κουταλιές σιρόπι, (Opies Stem Ginger in Syrup)

25 παγάκια

3 κλωνάρια δεντρολίβανο

1 μανταρίνι ή κλεμεντίνα, σε ροδέλες με τη φλούδα

15 ρώγες σταφύλι, (βλ. συμβουλή)

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

κανάτα

15 ποτήρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1 Βάλτε στον κάδο 750 γρ. prosecco, σε θερμοκρασία ψυγείου, 1000 γρ. χυμό μήλου, σε θερμοκρασία ψυγείου, 250 γρ. gin, 5 κομμάτια τζίντζερ, σε σιρόπι & 2 κουταλιές σιρόπι και αναμείξτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5.

Βήμα 2 Σε μια κανάτα βάλτε 25 παγάκια, 3 κλωνάρια δεντρολίβανο, 1 μανταρίνι, σε ροδέλες με τη φλούδα και προσθέστε το ποτό από τον κάδο του Thermomix. Προτού μοιράσετε το punch στα ποτήρια, ρίξτε μια ρώγα σταφύλι σε κάθε ποτήρι.

Συμβουλή

Καταψύξτε και διατηρήστε στην κατάψυξη τις 15 ρώγες σταφύλι από την προηγούμενη μέρα.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι