Εντόπισαν στοιχεία για την πεζή που σκοτώθηκε-Περνά από αναγνώριση η σορός

Την άκρη του νήματος για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε γυναίκα και το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα, φαίνεται να εντόπισε η Αστυνομία.

Μέσα από τη διερεύνηση, οι Αρχές φαίνεται να εντόπισαν τα στοιχεία της γυναίκας που τραυματίστηκε στο τροχαίο και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπή, ωστόσο, εκκρεμεί η αναγνώριση από τα οικεία της πρόσωπα, τα οποία ενημέρωσαν την Αστυνομία για την απουσία της.

Όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή, η διαδικασία αναγνώρισης αναμένεται να γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, για την ταυτότητά του θύματος.

Την ίδια ώρα, μέλη της τροχαίας Λάρνακας, συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γύρω στις 21:25 το βράδυ του Σαββάτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 65χρονος Ελληνοκύπριος, παρέσυρε την άτυχη γυναίκα στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς.

Η γυναίκα, φαίνεται να περπατούσε εντός του αυτοκινητόδρομου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομία, περιγράφεται ως ηλικίας 60 περίπου ετών, με μαύρα μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι με άσπρα σχέδια, μπλούζα χρώματος άσπρη (με λουλούδια) και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Στο μεταξύ, ο 65χρονος οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και σε νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου