Σταθερή η κατάσταση του Έρικσεν-Παραμένει κλινήρης

Η ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του Κριστιάν Έρικσεν, ευχαριστώντας παράλληλα όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Ίντερ.

Η ομοσπονδία της Δανίας με νέα ενημέρωσή της, ανέφερε ότι οι ιθύνοντές της ήρθαν σε επαφή με τον Έρικσεν και συνομίλησαν μαζί του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Παράλληλα η ομοσπονδία της Δανίας ευχαρίστησε όλους όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης προς τον μεσοεπιθετικό της Ίντερ, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών οικογενειών της Αγγλίας και της Δανίας.

Υπενθυμίζεται ότι Έρικσεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην αναμέτρηση με την Φινλανδία για την πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2020, ενώ όπως αναφέρουν οι γιατροί της ομάδας, είναι τυχερός που γλίτωσε τα χειρότερα.

Στο μεταξύ, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του Έρικσεν, ο καθηγητής της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Σαντζέι Σάρμα που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή, ανέφερε ότι «δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι». Ωστόσο, σχετικά με την υγεία του, υπογράμμισε οτι «τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός», παρόλο που, όπως είπε «μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της». «Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα», συμπλήρωσε. 

Όσο για τη στιγμή της κατάρρευσής του και για τους λόγους που την προκάλεσαν, ο ίδιος ανέφερε ότι «προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: