Έντονη δυσαρέσκεια Γονέων Μέσης για τη συνέχιση των μέτρων στα Γυμνάσια

Την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή της για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με την οποία παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα που κρατούν τα παιδιά των γυμνασίων μακριά από τα σχολεία τους, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει λύπη ιδιαίτερα για το γεγονός ότι με υπουργική απόφαση και όχι των επιδημιολόγων, συνεχίζουν τα εκπαιδευτικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα χιλιάδων παιδιών μίας βαθμίδας της εκπαίδευσης.

«Παρόλο που έχουμε επανειλημμένα θέσει προς πάσα κατεύθυνση τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και την αναγκαιότητα άμεσης επιστροφής στα σχολεία, η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά επέλεξε να αγνοήσει την έκκλησή μας», προσθέτει.

Καταλήγοντας, η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι «τα παιδιά μας παραμένουν εκτεθειμένα σε σωρεία προβλημάτων, κενών και ελλείψεων, που θα τα μεταφέρουν κυρίως στην επόμενη σχολική χρονιά. Προβλήματα και αδυναμίες που για ακόμη μια φορά θα κληθούν να επωμιστούν και να τα πληρώσουν οι γονείς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο