Τους προειδοποίησαν για σχάρα δωματίου, διέφυγε ο 41χρονος και την έφτιαξαν

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες ξεγύμνωσε η διαφυγή του 41χρονου Ηρακλή Ηρακλέους, από το νοσοκομείο Αθαλάσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν 41χρονο που έφυγε από το νοσοκομείο Αθαλάσσας (pic)

Ο 41χρονος, που παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, μετά την διαφυγή του από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, φαίνεται να έσπρωξε σχάρα που υπήρχε στο παράθυρο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς να τον αντιληφθεί οποιοσδήποτε.

Μιλώντας στον REPORTER, ο πρόεδρος των νοσηλευτών ψυχικής υγείας της ΠΑΣΥΔΥ, Ανδρέας Ανδρέου, κατήγγειλε ότι η σχάρα ήταν ελαττωματική και είχε υποβληθεί από τον προϊστάμενό του αίτημα για επιδιόρθωσή της.

«Η σχάρα δεν επιδιορθώθηκε μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, με αποτέλεσμα ο νοσηλευόμενος να την μετακινήσει και να φύγει», σημείωσε ο κ. Ανδρέου.

Τόνισε παράλληλα ότι «παλαιότερα υπήρχαν υποστηρικτικές υπηρεσίες στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπως είναι ηλεκτρολόγος, υδραυλικός και άτομο των δημοσίων έργων, αλλά πλέον δεν υπάρχουν. Πλέον πρέπει να στέλνουμε αίτημα και να έρχονται να το επιδιορθώνουν. Είμαστε νοσοκομείο στα χαρτιά».

Το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι για τρεις μήνες κανένας δεν μετέβη στο νοσοκομείο για να επιδιορθώσει την προβληματική σχάρα, αλλά ως δια μαγείας, μια μέρα μετά την διαφυγή του 41χρονου, συνεργείο μετέβη στο χώρο και διόρθωσε το πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος, περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με ελαφρύ μούσι και ουλές στο πρόσωπο. Κατά την απόδρασή του, από το νοσοκομείο Αθαλάσσας, φορούσε τζιν παντελόνι κα γκρίζα ζακέτα.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εμπλέκονται σε 14 υποθέσεις με λεία 600,000 ευρώ οι δύο που συνελήφθησαν ενώ ήταν ήδη υπό κράτηση
«Όσοι δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύτηκαν στο ταβάνι»-Η μαρτυρία επιβάτη από την πτήση-τρόμου
Στα ίδια επίπεδα με το 2023 οι αιτήσεις ασύλου το Φεβρουάριο στην Κύπρο-Αύξηση στην ΕΕ
Κρίσιμος τραυματισμός δεκαπεντάχρονου-Έπεσε από ύψος 16 μέτρων, βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου
Στην τελική ευθεία οι έρευνες της Αστυνομίας για την Μονή Αββακούμ-Εξελίξεις εντός ημερών
Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης στον Πειραιά-«Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»
Χ. Ανδρέου: Ίσως τη μεγαλύτερη ποσότητα οπλισμού μέχρι σήμερα εντόπισε η Αστυνομία στην Ορόκλινη
Βλέπει σκοπιμότητα πίσω από τον θάνατο της 77χρονης η Αστυνομία-Διερευνάται ανθρωποκτονία
Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη (pics)
Παρέμβαση ΠτΔ για αλλαγές κρεβατιού και αποχωρητήριων στο νοσοκομείο Τροόδους-«Ντρέπομαι που χρειάστηκε»