Ξεπέρασαν τους 25.000 οι θάνατοι στη Γαλλία
22:47 - 04 Μαΐου 2020

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει έχοντας διαγνωστεί με τον νέο κορωνοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 306 τις τελευταίες 24 ώρες φτάνοντας συνολικά τους 25.201, στον υψηλότερο ημερήσιο ρυθμό αύξησης τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας τόνισε ότι ο αριθμός των ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μειώθηκε σε 3.696 από 3.819 χθες, σε πτώση για 26η συνεχόμενη ημέρα.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας τόνισε ότι ο αριθμός των ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μειώθηκε σε 3.696 από 3.819 χθες, σε πτώση για 26η συνεχόμενη ημέρα.
Ο αριθμός των νοσηλειών με τον ιό μειώθηκε και πάλι σε 25.548, συνεχίζοντας επίσης μια αδιάκοπη πτώση για σχεδόν τρεις εβδομάδες.
Πηγή:news247.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Ολλανδοί επιστήμονες ανακάλυψαν αντίσωμα που μπλοκάρει τον κορωνοϊό
- Η μικρότερη αύξηση θανάτων στο Ην. Βασίλειο από το τέλος Μαρτίου-Καταγράφηκαν 288 κρούσματα
- Δ/ντρια ECDC: Από το Σάββατο, το πρώτο κύμα κορωνοϊου έχει ξεπεράσει την κορύφωσή του
- Άρση μέτρων σε πολλές χώρες-Αύξηση κρουσμάτων στη Ρωσία
- «Επιτέλους έξω!»-Η κατάσταση που επικρατεί ανά χώρα
