«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ»

Το να παίζεις προκριματικά αντί για απευθείας δεν είναι ιδανικό και σίγουρα είναι επικίνδυνο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για το πως ο Άγιαξ κάθε χρόνο χάνει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του και χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την περασμένη σεζόν αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τα μεγάλα.. πορτοφόλια της Ευρώπης με ελκυστικό ποδόσφαιρο και μια καλή ισορροπία ανάμεσα στους έμπειρους και νέους παίκτες. Φέτος, όλα τα κλαμπ ξεκίνησαν και πάλι από το μηδέν, τουλάχιστον στην Premier League.

Γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα λειτουργούν διαφορετικά. Τα εισιτήρια διανέμονται μέσα από έναν συνδυασμό των εμφανίσεων της εθνικής ομάδας και των διεθνών εμφανίσεων των ομάδων από κάθε χώρα. Και αυτό μας κόστισε».

Τόνισε, επίσης, «Το να παίζεις προκριματικούς αντί για απευθείας δεν είναι ιδανικό και σίγουρο είναι επικίνδυνο. Όλο αυτό σημαίνει μια διαφορετική προετοιμασία. Επειδή κάθε χρόνο χάνουμε κάποιους από τους καλύτερους παίκτες μας, χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε και να αποδώσουμε και να μην... μπλέξουμε.

Επιπλέον, πολλοί βασικοί μας παίκτες ενσωματώνονται πιο αργά λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδεςΕξαιτίας και αυτού, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ, στο επίπεδο που θα θέλαμε και κερδίσαμε πέρυσι τις καρδιές πολλών φίλων του ποδοσφαίρου».

Για εμάς ως διοίκηση, το να παίξουμε απευθείας στους ομίλους σημαίνει ότι γνωρίζουμε καλύτερα το διαθέσιμο μπάτζετ για επενδύσεις στην ομάδα.

Γιατί θέλουμε να κάνουμε βήματα με στόχο την ευρωπαϊκή κορυφή», κατέληξε ο Φαν Ντερ Σαρ, κάνοντας πρόταση η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ να εξαρτάται περισσότερο από τα πεπραγμένα των ίδιων των ομάδων στην Ευρώπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)