Έκανε ελιγμούς με το όχημα του, κατέβηκε κάτω κι απείλησε οδηγό ότι θα τον σκοτώσει

Πολιτικό πρόσφυγα καταζητεί η Αστυνομία για υπόθεση απειλής 32χρονου Ε/κ στη Λεμεσό, μετά από παρεξήγηση που είχαν στο οδικό δίκτυο της πόλης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:50 και ενώ 32χρονος κινείτο με το όχημα του σε δρόμο στα Πολεμίδια, είδε μπροστά του ένα όχημα που έκανε ελιγμούς.
 
Για να το αποφύγει στάθμευσε στην άκρη του δρόμου και κατέβηκε, όπως ανέφερε στην καταγγελία του, ενώ την ίδια ώρα κατέβηκε και ο οδηγός του άλλου οχήματος, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.
 
Τότε, όπως ισχυρίζεται ο 32χρονος Ε/κ, ο άνδρας τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει και εκείνος τράπηκε σε φυγή.
 
Στη συνέχεια, ενώ ο 32χρονος βρισκόταν στο όχημα του και είχε σταματήσει σε φώτα τροχαίας, στάθμευσε δίπλα του ο ύποπτος, ο οποίος προέβη σε χειρονομίες εναντίον του.
 
Ακολούθως ο παραπονούμενος, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από τις Αρχές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball
Χειροπέδες σε 42χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του κλοπιμαία και ναρκωτικά
Καταγγελία στην Αστυνομία για ζημιά σε όχημα έξω από το ΓΣΠ-Συνελήφθη γυναίκα που εξύβρισε αστυνομικούς