Ψήνουν…βόμβα με Αντιγόνη Παπαδοπούλου στην ΔΗΠΑ για Ευρωεκλογές

Πλώρη για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της ενόψει των Ευρωεκλογών του προσεχούς Μάϊου βάζει η Δημοκρατική Παράταξη (ΔΗΠΑ), έπειτα από την απόφαση που έλαβε το προπερασμένο Σάββατο η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.
 
Οι σχετικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, με την πραγματοποίηση Τοπικών Συνδιασκέψεων, ενώ έχουν καθοριστεί ημερομηνίες διενέργειας Επαρχιακών Συνδιασκέψεων, στο πλαίσιο των οποίων-μεταξύ άλλων-θα κατατεθούν εισηγήσεις για τα ονόματα που η βάση της ΔΗΠΑ εισηγείται για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του κόμματος.
 
Οι τελικές αποφάσεις όσον αφορά τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΔΗΠΑ αναμένεται να ληφθούν περί τα μέσα Φεβρουαρίου, οπόταν και θα συνέλθει η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος για την επικύρωσή του.     
 
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, ενώ ως οι βασικοί εν δυνάμει υποψήφιοι φαντάζουν στην παρούσα φάση ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Μαρίνος Κλεάνθους, καθώς και το επίσης μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννος Λακκοτρύπης.
 
Απ’ εκεί και πέρα, στην Δημοκρατική Παράταξη, ισχυρή είναι η τάση ανάμεσα στη βάση του κόμματος για συμμετοχή της πρώην ευρωβουλευτού του ΔΗΚΟ Αντιγόνης Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.
 
Η κ. Παπαδοπούλου έχει ήδη γίνει αποδέκτρια παραινέσεων από μέλη και στελέχη της ΔΗΠΑ να θέσει υποψηφιότητα, με την ίδια να μην έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Την ίδια ώρα, η ηγεσία του κόμματος σαφώς και προκρίνει μια τέτοια υποψηφιότητα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πρόσφατα για λογαριασμό άλλου κόμματος, τα ευρήματα της οποίας γνωρίζουν στην ΔΗΠΑ, τοποθετούν την εκλογική δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξης στο 4,8%.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλειδώνουν ένα-ένα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές

Δειτε Επισης

Το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο
Συνάντηση του Κέντρου Νεότητας Ελλήνων Ποντίων Κύπρου με τον ΠτΔ
N. Παπαδόπουλος: Οι προτάσεις ΕΛΑΜ θα κάνουν την Κύπρο πιο ελκυστική για μετανάστες
Σε λειτουργία η υπηρεσία που ψηφίζω ενόψει των επικείμενων εκλογών
Στήριξη Ελλάδας για μεταναστευτικό-«Η Κύπρος δεν είναι μόνη της»
Τα επτά σημεία για το Μεταναστευτικό-Η Κοινή Δήλωση της Υπουργικής Συνόδου για Συρία και Λίβανο
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Σύντομα η βοήθεια στη Γάζα από την Κύπρο μέσω της προσωρινής προβλήτας
Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα