powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Oκτώ τα πτητικά μέσα για την πυρκαγια στην Αψιού - Τι λέει ο Τράγκολας στον REPORTER

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε από το πρωί κοντά στο χωριό Αψιού της Λεμεσού. 
 
Η εξαιρετικά δύσβατη περιοχή καθιστά δύσκολο το έργο πυρόσβεσης και όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας στον REPORTER η κατάσβεση της πυρκαγιάς εναπόκειται στα πτητικά μέσα.
<
Την ίδια ώρα όπως μας ανέφερε οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν να ανοίξουν διόδους προκειμένου να πλησιάσουν το πύρινο μέτωπο, ούτως ώστε να ριχθούν στη μάχη πυρόσβεσης.
<
Εξάλλου έχει αποφασιστεί όπως εφαρμοστεί το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ» με τη συμμετοχή της Εθνικής Φρουράς, ενώ στη μαχή έχουν ριχτεί συνολικά οκτώ πτητικά μέσα. 
d="907878" src="http://newsasset/ImgSrc.aspx?Resolution=2&Doc=907878" style="width:300px" /><
Έχουν προστεθεί ουσιαστικά δύο μέσα από τις Βρετανικές Βtext-indent:0.0px;"><
Από την πυρκαγιά έχουν καεί μέχρι στιγμής περίπου τέσσερα εκτάρια γης, ενώ υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις με την Πυροσβεστική να δίνει μάχη για τον περιορισμό της.
<
 
*Βίντεο από Φώτο Κόκος
;