Το Νίκο Κοτζιά υποδέχεται σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί, αργά το απόγευμα, τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογο του Νίκο Χριστοδουλίδη.

Στο επίκεντρο των διευρυμένων διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο Υπουργών Εξωτερικών θα βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό,  οι σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας, καθώς επίσης ζητήματα της ευρωπαϊκής και διεθνούς επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε περιφερειακά ζητήματα και τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, θα προηγηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο Υπουργών, ενώ με το πέρας των διευρυμένων διαβουλεύσεων θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του Έλληνα ομολόγου του.
 
ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Επιβεβαιώνουν την παρουσία Φιντάν στη Νέα Υόρκη τα τουρκικά ΜΜΕ
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Ερχιουμάν: Ο Χριστοδουλίδης το παίζει ‘ως η πλευρά που θέλει λύση’ καλυπτόμενος πίσω από την πολιτική του Τατάρ
Στις 26/7 η ΑJet αρχίζει πτήσεις από το Λονδίνο μέσω Τουρκίας προς κατεχόμενα
Πυρά ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για τιμές στους καταδρομείς-«Διαγωνισμός προσεταιρισμού των απομειναριών του πραξικοπήματος»
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ