Συγκίνησε τον Αρχηγό ο ήρωας αστυνομικός στο Ισραήλ - «Περιμένω πως και πώς να επιστρέψω»

Στο πλευρό του ήρωα Αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου στο Ισραήλ, βρέθηκε την Πέμπτη και ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.
 
Σε ανάρτηση του στο twitter ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου παραθέτει τα πρώτα λόγια που του είπε ο Γιώργος Γεωργίου μόλις τον είδε. «Αρχηγέ περιμένω πως και πώς να επιστρέψω στο καθήκον».

«Ένα παιδί χαμηλών τόνων με αρχές και αξίες που τον καθιστούν πρότυπο. Συγκίνηση, θαυμασμός, σεβασμός. Αυτό μόνο» καταλήγει ο Αρχηγός Αστυνομίας στην ανάρτηση του.

Ο Αρχηγός ταξίδεψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστυνομικός μετά το αιματηρό επεισόδιο στη Λεμεσό στις 5 Μαϊου όπου ο αστυνομικός δέχθηκε πυροβολισμούς από τον Ηλία Μούζο και συνομίλησε μαζί του.

Εξάλλου ο επικεφαλής του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών του Ισραήλ Yosi Mazal Grosberg, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού «βελτιώθηκε πολύ».

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Μνημείο αφιερωμένο στους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι
Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες