Στις ελεύθερες περιοχές πιστεύεται ότι βρίσκεται δραπέτης από τα κατεχόμενα, ενημερώθηκαν τα ΗΕ

Στις ελεύθερες περιοχές θεωρεί η «υπουργός» εσωτερικών Αϊσέγκουλ Μπαϊπμάρς ότι διέφυγε ο 40χρονος δραπέτης Σουλεϊμάν Γιλκάρ, σύμφωνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «υπουργός» ανέφερε ότι έχουν ήδη ενημερωθεί και τα Ηνωμένα Έθνη για το θέμα.
 
Αναφέρει ακόμα ότι οι ενέργειες της «αστυνομίας» για τον εντοπισμό των δύο δραπετών, του 40χρονου Τ/κ και του 17χρονου από το Τουρκεμιστάν, έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.
 
Η κ. Μπαϊπμάρς, αναφέρει ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της μέχρι στιγμής η «αστυνομία» δείχνουν ότι ο Τ/κ 40χρονος δραπέτης διέφυγε στη «νότια Κύπρο», ενώ ο 17χρονος κρύβεται στα κατεχόμενα.
 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», η «υπουργός εσωτερικών» έχει διατάξει και έρευνα για το συμβάν.
 
Η «υπουργός» ενημερώθηκε αμέσως μετά την απόδραση και μετέβη στις φυλακές, όπου είχε συνάντηση με τον «διευθυντή», ο οποίος την ενημέρωσε για τα γεγονότα, αναφέρει στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Οι δύο δραπέτες μετάφεραν εκτός των φυλακών τα σκουπίδια και εκμεταλλευόμενοι την απουσία δεσμοφυλάκων κατάφεραν να αποδράσουν.
 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC εντοπίστηκαν σε περίπτερο στη Λάρνακα
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»