Άφαντοι οι δράστες της απόπειρας ληστείας χρηματαποστολής στη Λεμεσό

Άφαντοι παραμένουν, οι επίδοξοι ληστές που επιχείρησαν να αποσπάσουν χθες το μεσημέρι, τα χρήματα που κουβαλούσε χρηματαποστολή, για λογαριασμό πολυκαταστήματος της Λεμεσού.
 
Ένας εκ των δραστών επιτέθηκε και χτύπησε με σιδηρολοστό τον φρουρό ασφαλείας που κρατούσε τις εισπράξεις ενώ δεύτερος έριξε  δυο πυροβολισμούς στον αέρα.
 
Ο φρουρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης για περίθαλψη των τραυμάτων του και αργά το βράδυ πήρε εξιτήριο.
 
Οι ανακριτές επικεντρώνουν τις έρευνες τους για εντοπισμό των δραστών που εκτιμάται ότι ήταν δύο,  στις εικόνες που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα τόσο του πολυκαταστήματος όσο και άλλων υποστατικών της περιοχής. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διάρκεια της επίθεσης και της απόπειρας ληστείας οι δράστες  δεν είπαν οτιδήποτε, στο θύμα ή σε κάποιον άλλο,  που να οδηγεί σε κάποιο συμπέρασμα για την εθνικότητα τους.
 
Παράλληλα,  όπως διαφάνηκε από τις μέχρι τώρα έρευνες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και το οποίο πυρπόλησαν σε μικρή απόσπαση από τη σκηνή, είχε κλαπεί από κατοικία στην Πάφο που ανήκει σε οικογένεια από την Κίνα και η οποία απουσίαζε από την Κύπρο τις τελευταίες μέρες.
 
Η απόπειρα διαπράχθηκε 20 λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν ο υπάλληλος της εταιρείας ασφαλείας εξήλθε από το πολυκατάστημα, κρατώντας σάκο με τα χρήματα των εισπράξεων των προηγούμενων ημερών, με σκοπό να τον τοποθετήσει στο θωρακισμένο όχημα. Τότε δέχθηκε την επίθεση των δύο κουκουλοφόρων.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

BINTEO: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή
Χωρίς εμφανή πρόοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και ομήρους στο Κάιρο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες καταστροφής στη Βραζιλία-Στους 60 οι νεκροί, μάχη ενάντια στον χρόνο δίνουν οι διασώστες
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
BINTEO: Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό