Δεν συνδέεται ο 35χρονος ύποπτος με τη δολοφονία του Χριστοδούλου αναφέρει ο δικηγόρος του

Δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο 35χρονος από τη Λευκωσία που συνελήφθη ως ύποπτος με τρία άλλα άτομα, είχε οποιεσδήποτε διαφορές με τον Gary Χριστοδούλου, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα, λέει ο δικηγόρος του.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελεύθεροι οι τέσσερις που συνελήφθησαν για το φόνο Χριστοδούλου-Αδύνατα τα στοιχεία

Σε επιστολή του και «προς αποκατάσταση της πραγματικότητας» όπως αναφέρεται, ο Γιάννης Νεάρχου, δικηγόρος του 35χρονου από τη Λευκωσία αναφέρει ότι ο πελάτης του «συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας του Gary Χριστοδούλου 33 χρονών, που διαπράχθηκε 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα τρία πρόσωπα».
 
Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της διεξαχθείσας δικαστικής διαδικασίας προσωποκράτησης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, στις 15 Νοεμβρίου 2018, δηλώθηκε με σαφήνεια από τον επικεφαλής ανακριτή του ΤΑΕ  Παραλιμνίου ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σύνδεση του πελάτη μας με τους άλλους τρεις υπόπτους. Ο ανακριτής δέχτηκε επίσης ότι δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο πελάτης μας είχε οποιεσδήποτε διαφορές με το θύμα, αντίθετα δέχθηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν φιλικές σχέσεις».
 
Στην επιστολή σημειώνεται ακόμα ότι «στην πορεία των ερευνών διαφάνηκε ότι ο πελάτης μας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ειδεχθές έγκλημα γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος πριν την εκπνοή του διατάγματος της οκταήμερης προσωποκράτησης του».

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία