Μαχαίρωσε την πρώην του γιατί τον «έκανε μπλοκ» από το Facebook

Νέο περιστατικό βίας κατά γυναίκας σημειώθηκε χθες στον κατεχόμενο Γερόλακκο, όταν άντρας από την Τουρκία μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του γιατί αυτή τον «έκανε μπλοκ» από το Facebook.
 
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ο άντρας ο οποίος συνελήφθη, "βρίσκεται παράνομα στα κατεχόμενα, αφού η τουριστική «βίζα» του είχε λήξει εδώ και τρεις μήνες".
 
Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες στον κατεχόμενο Γερόλακκο όταν η πρώην σύντροφος του υπόπτου τον απέκλεισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τότε αυτός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο σπίτι της, στο ίδιο χωριό, απειλώντας την να την σκοτώσει και κατηγορώντας την ότι τον χώρισε γιατί έχει νέο δεσμό.
 
Η νεαρή προέβη σε καταγγελία στην «αστυνομία» η οποία συνέλαβε τον ύποπτο και χθες οδηγήθηκε σε «δικαστήριο» το οποίο διέταξε την κράτηση του μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών όπου και θα ξαναπαρουσιαστεί ενώπιον «δικαστηρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος