Ήθελε να βαπτισθεί Χριστιανή και να μείνει για πάντα στην Κύπρο η άτυχη 32χρονη

Θα βαπτιζόταν χριστιανή και θα παντρευόταν τον Κύπριο αγαπημένο της η άτυχη Κινέζα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα του Ακάμα.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο Φιλελεύθερος» μια δεκαετία συμπλήρωνε φέτος στην Κύπρο η άτυχη Chen Chen, η 32χρονη που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο άδοξα στο θαλάσσιο δυστύχημα της περασμένης εβδομάδας στον Ακάμα.
 
Η Chen Chen  ήρθε στην Κύπρο λόγω συγγένειας που είχε με επιχειρηματία σε εστιατόριο κινέζικου φαγητού στη Λάρνακα και τότε γνώρισε τον αρχιτέκτονα Χρίστο Γενακρίτη ο οποίος εργαζόταν στο εστιατόριο.
 
Με τον Χρίστο παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο και ετοιμάζονταν φέτος να προχωρήσουν και με θρησκευτικό αφού η Chen αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή και να πάρει το όνομα Στεφανία. Οι δύο τους ζούσαν στη Λεμεσό και η Chen εργαζόταν σε εταιρία Forex.
 
Το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας κόπηκε άδοξα στον Ακάμα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, μέλη της οποίας ταξίδεψαν αμέσως μετά το ατύχημα από τη μακρινή Κίνα στην Κύπρο για να διευθετήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς της σορού της στη Κίνα για την ταφή.
 
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας εξέφρασαν σοβαρά παράπονα κατά των κυπριακών αρχών για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισαν αφού η πολιτεία ήταν εντελώς απούσα ως προς την ενημέρωση τους. Παρά το δράμα τους ωστόσο οι συγγενείς της Chen εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο προς την κινέζική  κοινότητα της Κύπρου, όσο και προς τις προξενικές αρχές της χώρας τους που στάθηκαν στο πλευρό τους.
 

Δειτε Επισης

Νεκρή η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στην Κοκκινοτριμιθιά-Παραδόθηκε ο οδηγός
Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών-Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email