Αφαντος ο καταζητούμενος για τη στυγερή δολοφονία 45χρονου από τη Σρι Λάνκα

Κανένα ίχνος του καταζητούμενου από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λεμεσό, με θύμα 45χρονο ομοεθνή του.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψή του και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος διακινείται με όχημα μάρκας Mitsubishi Lancer, γκρίζου χρώματος και με αριθμούς εγγραφής HZP 477.
 
Η Αστυνομία εντόπισε δυο διαφορετικές ταυτότητες με τη φωτογραφία του, η πρώτη με το όνομα Anurasiri Hewabattage, 49 χρόνων από τη Σρι Λάνκα και η δεύτερη με το όνομα Rohitha Hewa Βettige, 46 χρόνων από τη Σρι Λάνκα.
 
Ο ίδιος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70 – 1,75μ,  με μαύρα μάτια και μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ η αστυνομία σημειώνει πως δεν φέρει πλέον μούσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε.
 
Από τις εξετάσεις έχει επίσης διαπιστωθεί πως βρισκόταν στην Κύπρο παράνομα, καθώς είχε απελαθεί το 2011, ενώ η σύζυγος του, που πρόσφατα είχε αιτηθεί άδεια παραμονής στο νησί, δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται πως βρίσκεται μαζί του.
 
Τα κίνητρα του φονικού φαίνεται να σχετίζονται με παρεξήγηση και επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε παρέα αλλοδαπών στο διαμέρισμα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Μιχαήλ Μιχαηλίδη.

Σήμερα, εξάλλου, διενεργείται η νεκροτομή επί της σορού του 45χρονου θύματος, το οποίο δέχθηκε μια και μόνο μαχαιριά από το δράστη, μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος.
 
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου, όπως επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας