Προωθείται η περαιτέρω εμβάθυνση σχέσεων Κοινοβουλίων Κύπρου - Αιγύπτου

Ο Πρέσβης της Αιγύπτου στη Λευκωσία, Hussein Mubarak αναφέρθηκε στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των Κοινοβουλίων της Αιγύπτου και της Κύπρου, κατά την περίοδο της θητείας του, μέσω και συχνότερων ανταλλαγών επισκέψεων.

Ο κ. Mubarak μιλούσε κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, με την ευκαιρία της αναχώρησής τoυ από την Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, ο κ. Mubarak αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ Αιγύπτου και Κύπρου, τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας των δύο χωρών. Εξέφρασε δε την εκτίμησή του για τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ της Πρεσβείας της Αιγύπτου και της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Κύπρο.

Ο κ. Συλλούρης επαναβεβαίωσε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας αναφορά στη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χώρων, τόσο στο κυβερνητικό, όσο και στο κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αιγύπτου, δρα Ali Abdel Aal, με την ευκαιρία της 137ης  Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, στην Αγία Πετρούπολη, συνάντηση κατά την οποία εκφράστηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω σύσφιξη των διακοινοβουλευτικών σχέσεων.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Γεωργία Ψαριά
Νέες προκλήσεις από «υπεξ», τα ρίχνει στους Ε/κ για τη συμφόρηση στο οδόφραγμα Αγίου Δομέτιου
Σ. Κυριακίδου: Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να σπάσει η προκατάληψη για τα οροθετικά άτομα
Παρέμβαση υπ. Οικονομικών για καταβολή συντάξεων ζητούν έξι πρώην στελέχη του ΡΙΚ
Καταγράφονται ζημιές από την χαλαζόπτωση στην Πιτσιλιά-«Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται»
ΠΑΣΥΞΕ: Χαμηλότερες του περσινού καλοκαιριού οι πληρότητες όμως αυτό μπορεί να ανατραπεί
Αυξημένη ροή ασθενών στα ΤΑΕΠ τις γιορτές του Πάσχα
Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία