Έδωσε 40 χιλιάδες προκαταβολή για σπίτι και δεν το είδε ποτέ – Χειροπέδες σε 60χρονο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 60χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 33χρονο, στις 31 Αυγούστου 2017. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τον Απρίλιο του 2017, ο 60χρονος μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, του πρότειναν να αγοράσει σπίτι στη Λεμεσό, για το οποίο, όπως ισχυρίστηκαν, είχαν εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη. Αφού ο 33χρονος, συμφώνησε μαζί τους, φέρεται να τους παρέδωσε ποσό ύψους €40,000, ως προκαταβολή.
 
Παρ’ όλα αυτά όμως και αφού η πράξη πώλησης και μεταβίβασης του ακινήτου, δεν ολοκληρωνόταν, ο παραπονούμενος διαπίστωσε μετά από σχετική έρευνα ότι το εν λόγω σπίτι είχε πωληθεί στις 8 Ιουνίου 2017, σε άλλο πρόσωπο.
 
Εναντίον των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 60χρονος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα καταζητούνται.
 
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία του ο 52χρονος Σταύρος Δημητρίου (pic)
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα
Πρόταση Νόμου ποινικοποιεί πράξεις ή παραλείψεις από κρατικούς αξιωματούχους-Προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση
Κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» η Αστυνομία για το μπαράζ εγκλημάτων στη Λεμεσό αλλά «αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι»
Νέα βίντεο στη δίκη Περικλέους-Καταγράφηκε από κάμερα οχήματος με όπλο στα χέρια ο χάκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Θερμές εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά στη Λάρνακα-Προστατεύτηκε κατοικία
Δικαστής απέρριψε διάταγμα της ΥΚΑΝ και μετά... πήγαν σε άλλον που ενέκρινε-Έδειξε κατάχρηση το Ανώτατο