Πιθανόν να πωλήσει για δεύτερη φορά τον Γκονσάλβες η Ανόρθωση

Πολύ πιθανόν η Ανόρθωση να πωλήσει για δεύτερη φορά τον Ίσμαελ Γκονσάλβες, μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ενώπιον της πρόταση για απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την Χαρτς Σκωτίας, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Σκωτίας.
 
Η μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη, με τον παίκτη να διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το 2018. H αρχική πρόταση της Χαρτς δεν ικανοποίησε την πλευρά της Ανόρθωσης, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο οι Σκωτσέζοι να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.
 
«Θα πρέπει η πρόταση να ικανοποιεί την ομάδα σας και σίγουρα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Είμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν μπορεί η ομάδα να αποδυναμωθεί» δήλωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.
 
Εφόσον ο Γκονσάλβες πωληθεί από την Ανόρθωση, αυτό θα γίνει για δεύτερη φορά καθώς θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2015 – λίγο μετά την αγορά του από την Ρίο Άβε έναντι 200 χιλιάδων ευρώ – η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε 350.000 ευρώ από την Αλ-Ετιφάκ για την παραχώρηση  του παίκτη.
 
Έξι μήνες αργότερα όμως ο Γκονσάλβες επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ένα χρόνο μετά βρίσκεται ξανά ενώπιον μιας ενδεχόμενης φυγής για άλλο πρωτάθλημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ