«Η Ομόνοια θέλει ο Σέρινταν να αφήσει κάποιους καθυστερημένους μισθούς»

Ο Κίλιαν Σέρινταν συμφώνησε με την Γιαγκελόνια και περιμένει η συναίνεση της Ομόνοιας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα των δημοσιευμάτων στην Πολωνία που αναφέρονται στο θέμα.
 
Η ιστοσελίδα www.przegladsportowy.pl αναφέρει ότι ο Ιρλανδός συμφώνησε με την πρωτοπόρο του πολωνικού πρωταθλήματος – ισοβαθμεί με 39 βαθμούς με την Λέγκια Γκντασκ. Μάλιστα, όπως σημειώνεται ο επιθετικός των πρασίνων αποδέχθηκε την πρόταση της Γιαγκελόνιας απορρίπτοντας προτάσεις από την Κίνα και την Νότια Κορέα.
 
Η πολωνική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο παίκτης είναι απλήρωτος τους τελευταίους τρεις μήνες (υπάρχει όρος στο συμβόλαιο των παικτών για καταβολή των δεδουλευμένων), με τους πράσινους να θέτουν προϋπόθεση για να τον αφήσουν ελεύθερο να μην ζητήσει τα χρωστούμενα δεδουλευμένα.
 
Επίσης, αναφέρει ότι η πρόταση των Πολωνών προς την Ομόνοια ανέρχεται στις 100-130 χιλιάδες ευρώ σημειώνοντας ότι «αν και δεν είναι υπέρογκο το ποσό της προσφοράς, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο».
 
Στο δημοσίευμα εμπεριέχονται και δηλώσεις του  πρόεδρου της Γιαγκελόνιας, Cezary Kulesza, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται η συμφωνία με την Ομόνοια για να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.
 
«Στην Ομόνοια είναι αναποφάσιστοι. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλος, αλλά οι Κύπριοι πρέπει να θυμούνται ότι μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε τέσσερις μήνες θα λήξει το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η άλλη πλευρά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της Γιαγκελόνιας.