Με ασθενοφόρο στη Λευκωσία ο Πελέ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Πελέ, μετά τη διανυκτέρευση του στο Nοσοκομείο της Λάρνακας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας στον Άστρα, οι πρώτες εξετάσεις του ποδοσφαιριστή δεν έδειξαν κάτι, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε σήμερα (11/1) στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας για εξειδικευμένες εξετάσεις.
 
Το θετικό είναι πως ο Πελέ διαπίστωσε έγκαιρα το πρόβλημα και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά τις ιατρικές εξετάσεις, όμως πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια στη φετινή σεζόν.
Προτεραιότητα φυσικά είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα: 
 
"Έμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Λάρνακας ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Λευκωσία καθώς οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν κάτι. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να μεταβεί στην Λευκωσία για ειδικές εξετάσεις. Να ευχαριστήσουμε όλους που μας συμπαραστέκονται. Παίκτες, διοίκηση είναι δίπλα του. Ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η περιπέτεια υγείας"
 
Για το αν είναι στο καρδιολογικό τμήμα:
 "Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είμαστε σε αναμονή των ιατρικών εξετάσεων".