«Το σημαντικό είναι…» (video)

Την ευκαιρία να επιστρέψει στη γενέτειρά του (Δανία) δίνει στον Τόμας Κρίστιανσεν η κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα δεν αποπροσανατολίζει τον τεχνικό των πρωταθλητών.
«Είναι μία δύσκολη κλήρωση, μία δύσκολη ομάδα η Κοπεγχάγη, μαζί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι οι καλύτερες ομάδες που θα μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα είναι δύσκολο.
Έχω μερικές πληροφορίες από τη Δανία, όπως ξέρετε είμαι μισός Δανός, μισός Ισπανός, έχω την οικογένεια μου εκεί, τους φίλους μου από τον καιρό που έπαιζα ποδόσφαιρο, γνωρίζουν αρκετά από την Κοπεγχάγη, τους είδα και εγώ σε μερικά παιχνίδια και θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο, θα έχουμε πολλή πίεση, αλλά είναι σημαντικό να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα.
Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε πολλές σκανδιναβικές ομάδες, τη Ρόσενμποργκ, την Όολμποργκ, τη Μίντγιλαντ, τώρα την Κοπεγχάγη. Δεν μου αρέσουν τα στατιστικά, ότι δηλαδή τις προηγούμενες φορές προκριθήκαμε, πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά είναι ξεχωριστό να επιστρέψω στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους και συγγενείς, αλλά ο μόνος λόγος που πηγαίνουμε είναι το ποδόσφαιρο και θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να επιστρέψουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να έχουμε την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας να έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ ο Κρίστιανσεν.