Πώς συνδέεται ο 31χρονος με το φόνο της Μολδαβής στη Λάρνακα και τι έδειξε το DNA!

Επτά μήνες μετά, νέα στοιχεία βρίσκονται ενώπιον των διωκτικών αρχών σε σχέση με τη στυγερή δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Κόρσα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2015.  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ οι ανακριτές της υπόθεσης οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου με βάση τα αποτελέσματα του DNA τα οποία «μίλησαν» και τον έχουν συνδέσει με το σχοινί που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να δέσει πισθάγκωνα στο πάτωμα την 36χρονη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 31χρονος βρισκόταν στη λίστα των υπόπτων και τον περασμένο Μάιο πέρασε την πύλη του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίθηκε, αρνούμενος όμως κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, και οι ανακριτές έλαβαν δείγματα για DNA.

Υπενθυμίζεται ότι η στυγερή δολοφονία ενώ είχε μείνει στα συρτάρια για μήνες ήρθε ξανά στο προσκήνιο περί τα τέλη Μαρτίου όταν φίλη της 36χρονης απέστειλε επιστολή σε δημοσιογράφους μέσα από την οποία «έδειχνε» το φόνο της Ντανιέλας.  

Μετά τα αποτελέσματα του DNA η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 31χρονο ο οποίος ανακρινόμενος εκ νέου συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές καταζητούν και δεύτερο πρόσωπο, επίσης αλλοδαπό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ οι ανακριτές αναζητούν τα ίχνη του με βάση τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα αφού οι δυο τους το βράδυ του φόνου είχαν συνομιλήσει.

Ο 31χρονος που έχει συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι η  Ντανιέλα είχε βρεθεί ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, με δεμένα τα χέρια με σχοινί στο πίσω μέρος του σώματος της, το κεφάλι της ήταν πάνω σε μαξιλάρι ενώ έφερε εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε προηγηθεί πάλη με το θύμα, αφού υπήρχε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί και στους καναπέδες του καθιστικού, ενώ υπήρχε ακαταστασία στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Ωστόσο οι ανακριτές δεν κατάφερε να εντοπίσει πουθενά τα δύο κινητά τηλέφωνα, το ipad του θύματος και τα κλειδιά του διαμερίσματος.
  

Δειτε Επισης

Ανακουφισμένοι από τις εξαγγελίες ΠτΔ οι πολύτεκνοι-Αναμένουν επαναφορά ωφελημάτων που αποκόπηκαν
Εξάμηνο τεχνολογικής ανάπτυξης για την Κύπρο-Τα χρονοδιαγράμματα για ψηφιακό πολίτη και ταυτότητα
ΣΥΛ: Ελεγχόμενες οι απορρίψεις λυμάτων στο αποχετευτικό Λακατάμειας
Επικίνδυνα παιδικά και άλλα προϊόντα εντοπίστηκαν στην κοινοτική αγορά
Άρχισε η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος 2023
Συμφώνησαν στα περισσότερα Πρόεδρος και ΟΕΛΜΕΚ-Στη βάση παιδαγωγικών κριτηρίων οι αποφάσεις
Ζητούν ενημέρωση για διαχείριση του email οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής-Δεν ήταν ενιαία η αντίδραση
Υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές νομικής Οξφόρδης από Harris Kyriakides Foundation
Με οδηγίες Μιχαηλίδου ενισχύεται το σχέδιο δράσης για απειλές και κρίσεις στα σχολεία
Θέμα της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της Κρατικής Έκθεσης-Δεν φέρει ένσταση ο Δήμος να γίνει μόνο πάρκο