Fool House

   
  • Σήμερα δεν παίζουμε Fool House αλλά Gold House, αφού όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που σας τροφοδοτούμε, κάθε αρχοντοχωριάτης που σέβεται τον εαυτό του, ένα Πατούλη τον κρύβει μέσα του. Στην κυπριακή version, βέβαια, λείπει από τους Πατούληδες η ταριχευμένη γιαγιά, αλλά δεν πειράζει, πάλι βγαίνει η χλίδα.
 

 
  • WOW! Εντυπωσιακό το ότι βρίσκει χρόνο και διαβάζει και βιβλία ο πολυάσχολος Γιώργος. Και αν κρίνω από τον διανοουμενίστικο τρόπο που κρατά το πολυσέλιδο έργο, θα πρέπει λογικά να είναι κανένας Eco που είναι και της μόδας τις τελευταίες μέρες.
 

 
  • Δυστυχώς, όμως, για τον Γιώργο, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες… Στα χέρια του έχει το βιβλίο της Λένας Μαντά «Το τελευταίο τσιγάρο» και το περιεχόμενο του είναι η επιτομή της σημειολογίας: «Όλη η ζωή του Μιχάλη… ένα τελευταίο τσιγάρο. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού πάρει την απόφαση να παντρευτεί τη γυναίκα που αγάπησε κι ας ήταν τόσο νέος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού στραφεί σε ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό βήμα, που τον εκτόξευσε στην κορυφή για να τον ρίξει σ’ έναν γκρεμό δίχως τέλος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, για να μην πηδήξει στο κενό, όταν η ζωή του, η δουλειά του, τα όνειρα και ο έρωτας έγιναν στάχτες και αποτσίγαρα… [..] Μια ιστορία για τη ζωή ενός ανθρώπου που συναντήθηκε με τη φωτιά. Μια ιστορία για ένα… τελευταίο τσιγάρο… » Θεϊκό!
 

 
  • Ο άλλοτε στενός φίλος και κουμπάρος του Καρογιάν, Χρίστος Τσίγκης, τελικά είπε το μεγάλο «ναι» στον Νικόλα και θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές του Μαΐου, με αντάλλαγμα την… δημαρχία Στροβόλου.
 


 

  • Ο κουμπάρος του Καρογιάν ήταν το πρώτο… ρουσφέτι του Προέδρου Αναστασιάδη, μόλις ανέλαβε την Προεδρία του κράτους. Τον είχε διορίσει στην Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού τον Μάιο του 2013. Πριν από μερικές μέρες, ο κ. Τσίγκης υπέβαλε την παραίτηση του από την ΕΠΑ, διότι το Διοικητικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων γιατί είναι μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΟ. «Χωρίς να είμαι αγνώμων σε πρόσωπα και καταστάσεις, είχα και έχω πάντα ως γνώμονα μου την ενότητα, την ελευθερία του λόγου καθώς και την ποικιλομορφία απόψεων και όχι την περιθωριοποίηση τους. Είχα και έχω προτιμήσεις, τις οποίες στήριξα με εντιμότητα και σθένος, τόσο σε εσωκομματικό όσο και σε πολιτειακό επίπεδο, ως τις εκάστοτε συλλογικές αποφάσεις του Κόμματος» δικαιολόγησε την απόφαση του ο κουμπάρος, και ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ έπνιξε τον πόνο του μερακλώνοντας με ένα παλιό αλλά πολύ διδακτικό άσμα:

 

 
 

  • Νταϊλίκια, φωνές και ένταση επικράτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους οι νοσηλευτές πήγαν στο υπουργείο υγείας. Ο υπουργός κατέβηκε από το γραφείο του και τα αίματα άναψαν, όταν κάποιοι από αυτούς ζήτησαν από τον κύριο Παμπορίδη εξηγήσεις σε πολύ έντονο ύφος για την δήλωση του ότι τα προβλήματα λύθηκαν.

 

 
 

  • Ναι, αλλά όλα αυτά στον Ραμπορίδη ρε; Δεν είναι μόνο η μπάσα φωνή και το μάγκικο ύφος. Ο υπουργός Υγείας φροντίζει να ’ναι fit, αφού κάθε πρωί πάει για τρέξιμο, ενώ εκτονώνεται με μποξ. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει… εκτονωθεί σε κανένα νοσηλευτή.

 

 

 

 

  • Αυτός ο Μερκής, είτε φοράει κυανόλευκα είτε γαλαζοκίτρινα πανηγυρίζει με το ίδιο… εγκληματικό πάθος. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός πνίγει στην κυριολεξία τους συμπαίκτες του από τη χαρά του. Λλίον φοϊτσιάρικος είναι πάντως…

 


 

  • Φέτος, μάλιστα! Η Eurovision αποκτά ενδιαφέρον! Αυτοί οι Minus One δείχνουν να είναι πολύ Plus Guys και το video clip τους g@m@to. Good luck Cyprus!