Ενημέρωσε για την υποβολή υποψηφιοτήτων η ΕΔΕΚ-Στις 15 Μαΐου λήγει η προθεσμία

Πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις κενωθείσες θέσεις Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και δύο Αντιπροέδρων, εξέδωσε η ΕΔΕΚ, μέσω ανακοίνωσης, ώστε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις.

Στην ανακοίνωσή της, σημειώνει πως «αναφορικά με τα προαπαιτούμενα για τη διαδικασία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου της ΕΔΕΚ και την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Αναπληρωτή Προέδρου και των δύο Αντιπροέδρων, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, καλούνται όπως επικοινωνούν με το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ, στο τηλέφωνο 22-476000».

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου της ΕΔΕΚ λήγει την 5η Μαΐου 2025 στις 12 το μεσημέρι.

Όπως υποδεικνύει, «η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου και των δύο Αντιπροέδρων λήγει την 15η Μαΐου 2025 στις 12 το μεσημέρι. Η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της ΕΔΕΚ θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2025».

Επισημαίνει ακόμα πως «η σύγκληση της ειδικής συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής, για την εκλογή του Αναπληρωτή Προέδρου και των δύο Αντιπροέδρων, θα γίνει σε ημερομηνία μετά την εκλογική διαδικασία για τη θέση του Προέδρου της ΕΔΕΚ».

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του Προέδρου διεκδικεί ήδη ο Μορφάκης Σολωμονίδης, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την προεδρία έχει εκφράσει και ο Μάριος Χαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επεσήμαναν στον Πρόεδρο τη διαφαινόμενη επικέντρωση στα ΜΟΕ οι Οικολόγοι-Έθεσαν και θέμα Μακαρίου
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Ενημέρωσε τον Κόστα για τις επαφές Ολγκίν ο Πρόεδρος-Υπογράμμισε τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής ΕΕ
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
Ανησυχίες για ένταξη στη ζώνη Schengen έχει το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο-Έστειλαν επιστολή στην ΕΕ
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές
Παρέπεμψε σε διακυβέρνηση ΑΚΕΛ για το 12% στις συντάξεις ο Παναγιώτου-Ενόχληση Επ. Εργασίας