Αναβολή στη δίκη για Al Jazeera-Για απρόβλεπτες εξελίξεις με μάρτυρα έκανε λόγο η Κατηγορούσα Αρχή

Στις 24 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που σχετίζεται με το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera, λόγω αναβολής μετά από αίτημα της  Κατηγορούσας Αρχής.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε από τον Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου όπως δοθεί άλλη ημερομηνία για ακρόαση λόγω εξελίξεων που αφορούν τον μάρτυρα που διαμένει στην Αγγλία και ο οποίος θα κατέθετε μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης. Σημειώθηκε ότι οι εξελίξεις αφορούσαν και τη διαδικασία εικονοτηλεδιάσκεψης.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ανέφερε στο Δικαστήριο ότι προέκυψαν απρόβλεπτες εξελίξεις σχετικά με τον συγκεκριμένο μάρτυρα και για να μην υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση θα προχωρούσε στην επόμενη δικάσιμο να παρουσιάσει την υπόθεση.

Σημείωσε ότι οι μάρτυρες της κατηγορούσας αρχής θα είναι γύρω στους 10 με 12 και ότι δεν αναμένει να καταθέσει επιπρόσθετα τεκμήρια.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε τις επόμενες δύο δικάσιμους για τις 24 Φεβρουαρίου στις 10.30 και 28 Φεβρουαρίου στις 9.30.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διάσειση και ελαφρά τραύματα υπέστη ο 31χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στη Λεμεσό
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά σύγκρουση με όχημα ανήμερα του Πάσχα
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Άγρια συμπλοκή 50 προσώπων στο κέντρο της Λευκωσίας-Κρατούσαν σιδερολοστούς
Ήρθε Πάσχα, κατέβηκαν Ακάκι οι εκδρομείς-Πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)