Ζεύγος δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα-Μεταφέρθηκαν αναίσθητοι στο Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο λόγω δηλητηρίασης κατέληξε ζεύγος στη Λεμεσό, το οποίο έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν στην οικία του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥΠΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, το ζεύγος χρησιμοποίησε σόμπα εξωτερικού χώρου εντός της οικίας, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί από μονοξείδιο του άνθρακα και να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Πρόσωπο που τους αναζήτησε, μετέβη στην οικία και τους εντόπισε αναίσθητους, καλώντας άμεσα ασθενοφόρο για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο.

Επι καθήκοντι ιατροί που τους εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η κατάστασή τους ήταν βεβαρυμένη και κρίθηκε αναγκαστική η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ώστε να τύχουν περίθαλψης από το αρμόδιο τμήμα.

Το ζευγάρι εντόπισε οικείο πρόσωπο, το οποίο ανησύχησε, καθότι τους αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα.

Επί τόπου κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού ωστόσο, η κλινική τους κατάσταση ήταν βεβαρυμμένη αρκετά ώστε να χρειαστούν υπερβαρική οξυγονοθεραπεία και για αυτό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου στο αρμόδιο τμήμα, όπου αφού έτυχαν περίθαλψης απολύθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Προχωρά η σύνδεση γεωτρήσεων στην Πάφο-«Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν περικοπές»
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Διαφορετικές αναγνώσεις στην Επιτροπή Νομικών στην πρόταση νόμου για καθορισμού θητειών βουλευτών
Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των μαθητών μετά το τροχαίο με λεωφορείο στα κατεχόμενα
Περισσότερες ώρες δουλεύουν οι Κύπριοι σε σχέση με τους άλλους ευρωπαίους-Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media