Νέα δεδομένα για τα βρέφη-Αιχμές κατά της Ειρήνης αφήνει η μητέρα του μωρού που πέθανε το 2021

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στην υπόθεση στην Αμαλιάδα και τους θανάτους των 5 μωρών παρουσία της 24χρονης σήμερα Ειρήνης, η Αστυνομία κάθε μέρα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην απάντηση, για το αν πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες ή όχι.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, η Κατερίνα μέσα από τα λεγόμενά της αφήνει αιχμές σε βάρος της 24χρονης Ειρήνης για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού της. Το 2021 η Ειρήνη φιλοξενούσε στο σπίτι της την Κατερίνα και την λίγων μηνών κορούλα της.

Συγκατοικούσαν χωρίς προβλήματα οι τρεις τους μέχρι την 4η Φεβρουαρίου του 2021. Ήταν η νύχτα που η Κατερίνα είχε βγει μια βόλτα με τον σύντροφο της και το μωρό της που πρόσεχε στο σπίτι η Ειρήνη παρουσίασε ανεξήγητα δυσκολία στην αναπνοή. Το μωρό κατέληξε και η Ειρήνη έφυγε από το σπίτι.

«Δεν μείναμε αρκετό χρονικό διάστημα μαζί, σκάρτος να ήταν ένας μήνας. Η συμπεριφορά της όσο μέναμε μαζί ήταν πολύ καλή μπροστά μου. Σε εμένα δεν την έπαιρνε να κάνει τον άντρα, ποτέ δεν της έδωσα ούτε το δικαίωμα, αλλά ούτε και το περιθώριο να το κάνει», ανέφερε η πρώην φίλη της Ειρήνης και παραδέχθηκε ότι υπήρχαν στιγμές με ένταση αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «της “έκοβα” τη φόρα».

Παράλληλα παραδέχθηκε «δεν γνωρίζω το κίνητρο που θα μπορούσε να είχε πειράξει το δικό μου παιδί, αυτό μπορεί να το πει η ίδια η Ειρήνη» και υπογράμμισε ότι υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων περιμένει και η ίδια να φωτιστούν τα αίτια για τον θάνατο του δικού της βρέφους.

Αμαλιάδα: «Σε ένα μήνα θα ξέρουμε πρόκειται για serial killer»

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο LiveNews, «σε ένα μήνα θα ξέρουμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια» στην πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά μωρά.

«Ένας αξιωματικός στη ΓΑΔΑ μου είπε ότι αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν εγκληματικές ενέργειες, γιατί μιλάμε; Για έναν serial killer. Αν υπάρχει ποιος είναι;

Για όλα θα γίνει επανεξέταση και επανέλεγχος αν κριθεί ότι πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες» τόνισε ο κύριος Μπαλάσκας.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία
Γιατί προχώρησε στην ανακοίνωση του ΘΧΣ η Αθήνα-Τα μηνύματα που στέλνει
Tο ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία-Μόλις είχαν φτάσει για τις διακοπές του Πάσχα
«Μονομερείς ενέργειες» χαρακτηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ το Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχέδιο της Ελλάδας
Συγκλονίζουν οι εικόνες της τραγωδίας στην Κοζάνη-Έλληνες που ήρθαν από Ελβετία για Πάσχα οι δύο νεκροί
Ανακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός-Ο χάρτης για Αιγαίο, Κρητικό και Ιόνιο Πέλαγος