Από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση επήλθε ο θάνατος του 22χρονου αστυνομικού-Την Τρίτη η κηδεία του

Φως στα αίτια θανάτου του 22χρονου Κώστα Δημητρίου, δόκιμου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Το πρωί της Κυριακής, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 22χρονου, από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του δόκιμου αστυνομικού επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Η κηδεία του Κώστα Δημητρίου, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 10:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαρύ πένθος στην Αστυνομία για το θάνατο του 22χρονου δόκιμου που έσβησε στην άσφαλτο

Έκκληση της οικογένειάς του είναι όπως γίνονται εισφορές για στήριξη οικογενειών της Αστυνομίας με ασθένειες και άπορες οικογένειες της ενορίας Αρχαγγέλου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που ο 22χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Γενναδίου στον Αρχάγγελο. Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε, «η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Ο Κώστας Δημητρίου, σημείωνε «εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 27 Νοεμβρίου, 2023 και ήταν δόκιμος Αστυφύλακας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μετονομάστηκε ο Δήμος Ανατολικής Πάφου-Με φόντο την ιστορία το νέο του όνομα
ΒΙΝΤΕΟ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μοράλες-Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του πρώην προέδρου της Βολιβίας
Κλείνουν δρόμοι για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας στο κοινό
Έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία 47χρονη στις ΗΠΑ
Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη στο Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν-Συναντώνται την Τετάρτη
Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε στη στάση λεωφορείου-Δέχθηκε πυροβολισμό
Εξαφανίστηκε πριν μία εβδομάδα 19χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις επιθέσεις σε ντελιβεράδες-Πέντε συλλήψεις σε μία εβδομάδα
Πυρκαγιά στα Πάνω Ακουρδάλια-Έκαψε δύο εκτάρια γης
Επεισόδιο μεταξύ χειριστή καμερών και 45χρονου-Κατήγγειλε εξύβριση ο ένας, επίθεση ο άλλος