Τρίτη σύλληψη για επίθεση εναντίον ντελιβερά-Τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση

Τρίτη σύλληψη σημειώθηκε το Σάββατο, για την υπόθεση επίθεσης σε ντελιβερά, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία σε βάρος 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο ύποπτος παραμείνει στο κελί για διάστημα πέντε ημερών.

Για την ίδια υπόθεση, τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 33 και 29 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν τη περασμένη Παρασκευή. Τους δύο υπόπτους, φαίνεται να αναγνώρισε το θύμα, ηλικίας 28 ετών, ως πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του.

Για την υπόθεση, συνελήφθη και ένας 21χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε μαζί τους, εντός οχήματος, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού, σημειώθηκε γύρω στις 22:20 το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, τον ακολούθησαν δυο μοτοσικλέτες, στις οποίες επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναγνώρισε δύο ύποπτους για την επίθεση ο ντελιβεράς-Τέθηκαν υπό κράτηση για έξι μέρες

Σύμφωνα με τον 28χρονο, οι συνεπιβάτες στις δυο μοτοσικλέτες κλότσησαν την μοτοσικλέτα του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε κτυπήματα με ρόπαλα, με τους δράστες να επιχειρούν να κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, όπως ανέφερε ο 28χρονος, εισήλθε σε περίπτερο, ενώ τον ακολούθησε ένας εκ των δραστών, ο οποίος συνέχισε να τον κτυπά, μέχρι που με την βοήθεια πολίτη κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό.

Οι τέσσερις άγνωστοι άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, τα οποία εντόπισαν, δίπλα από το περίπτερο, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία ύποπτα πρόσωπα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της απόπειρας ληστείας, της κοινής επίθεσης, της κατοχής επιθετικού οργάνου καθώς και τα αδικήματα που εμπίπτουν στον περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη αντίδραση Χαμενεΐ μετά την επίθεση του Ισραήλ-«Το Ιράν πρέπει να επιδείξει τη δύναμή του»
Από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση επήλθε ο θάνατος του 22χρονου αστυνομικού-Την Τρίτη η κηδεία του
Παίρνουν μέτρα πριν την εφαρμογή απαγόρευσης διακίνησης οχημάτων λόγω ρύπων-Διευκρινίσεις Υπ. Μεταφορών
Προετοιμασία σε δύο επίπεδα για το Κυπριακό-«Ούτε υποτιμώ, ούτε υποβαθμίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν»
Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (vids&pics)
Δεκαέξι τραυματίες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ισραήλ-Τέσσερις σε σοβαρή κατάσταση
Γερμανικές προκλήσεις από ταξιδιωτικό γραφείο-Προτείνει διακοπές στα κατεχόμενα και δίνει λίστα δέκα σημείων
Παραστάσεις Αμερικανών βουλευτών σε Μπλίνκεν-Πυρά σε Ερντογάν για εμπρηστική ρητορική
Τρομοκρατικό χτύπημα κοντά στο Τελ Αβίβ-Φορτηγό χτύπησε σε στάση λεωφορείου, δεκάδες τραυματίες
Μαθητές λυκείων κατέληξαν σε νοσοκομεία από το αλκοόλ σε κλαμπ στην Αθήνα-Συνελήφθη ο υπεύθυνος