Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο

Μη παραδοχή, απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο της 1ης Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Μετά από μια σειρά αναβολών, λόγω μη παράδοσης του μαρτυρικού υλικού στην ολότητα του, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 44χρονο, τις οποίες απέρριψε.

Ειδικότερα, ο 44χρονος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, καθώς και κατηγορία που αφορά την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Συνολικά ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δέκα κατηγορίες, στις οποίες απάντησε σε όλες μη παραδοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το φοβερό τροχαίο, συνέβη στη σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση του δρόμου Λεμεσού-Πλατρών, παρά τα Πολεμίδια, σκορπίζοντας τον θάνατο στη 27χρονη Ευανθία Γεωργίου, τον 17χρονο αδελφό της, Νικόλα Γεωργίου και τον παππού και τη γιαγιά τους, Νικόλα Ζαβρού και Ευανθία Γεωργίου, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, παραδόθηκε στην ολότητά του το μαρτυρικό υλικό στην υπεράσπιση, η οποία ζήτησε χρόνο για να το μελετήσει, ενώ το Δικαστήριο υπέδειξε στις δύο πλευρές όπως ετοιμαστούν και κατατεθούν τα παραδεκτά γεγονότα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Λάμπρος Πιερή, δεν έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησής του κατηγορούμενου, μέχρι τη νέα ημερομηνία που όρισε το Δικαστήριο για εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ενημέρωσε το Δικαστήριο πως απέστειλε σχετική επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, ώστε να τροποποιηθεί το κατηγορητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τελική μάχη στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Τα δύο στρατόπεδα, οι παραδοξότητες και ο μοναδικός ηττημένος

Δειτε Επισης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη
Παρέμβαση ΠτΔ για αλλαγές κρεβατιού και αποχωρητήριων στο νοσοκομείο Τροόδους-«Ντρέπομαι που χρειάστηκε»
Επισκέψεις αρχηγών κρατών για στήριξη του σχέδιου Αμάλθεια ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η πληροφορία που οδήγησε στον οπλισμό σε τάφο και η... λίστα των τεκμηρίων-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Έθαψε ζωντανή τη σύζυγο της-Πώς ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας
Αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι
Οδηγός λεωφορείου στον Ασπρόπυργο κατηγορείται πως βίασε 27χρονη και αφέθηκε ελεύθερος
Δικηγόρος Ταμασού για υπόμνημα μοναχών: Έπραξε αυτό που όφειλε να πράξει ο κάθε ιεράρχης
Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που αγκαλιάζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή-«Ήμουν έτοιμη να φύγω...»
Πολίτης αναγνώρισε τρία πρόσωπα που αναζητούνταν για κλοπές