Σαρωτικοί έλεγχοι από την Αστυνομία στη Λεμεσό-Καταγγελίες και συλλήψεις καταζητούμενων

Σε σαρωτικούς ελέγχους, σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία, κατά τους οποίους εντόπισε και συνέλαβε δύο καταζητούμενα πρόσωπα, καθώς και ένα πρόσωπο που κυκλοφορούμε με κοσμήματα και και faux Bijoux, για τα οποία δεν έδωσε επαρκή εξηγήσεις, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν περιπολίες σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, κατά τις οποίες ελέγχθηκαν 112 οχήματα, 120 πρόσωπα, έγιναν 40 άλκοτεστ και καταγγέλθηκαν πέντε πρόσωπα, ενώ έγιναν και δύο καταγγελίες για τροχαία αδικήματα. Παράλληλα, κατασχέθηκαν και δύο οχήματα.

Την ίδια ώρα, κατά τις περιπολίες εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα καταζητούμενο πρόσωπο, για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λεμεσού και Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής. Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε να οδηγεί το κλοπιμαίο όχημα και αφού καταδιώχθηκε ανακόπηκε και συνελήφθη.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν και ένα πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης που διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σημειώνεται πως κατά τους ελέγχους, εντοπίστηκε ένα ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαινε πρόσωπο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κοσμημάτων και faux Bijoux, για τα οποία δεν έδωσε επαρκή εξηγήσεις για την προέλευσή τους και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Στο μεταξύ, από την περασμένη Παρασκευή μέχρι την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν αρκετοί έλεγχοι σε όλη την επικράτεια της Λεμεσού, κατά τους οποίους ελέγχθηκαν 442 οχήματα, 476 πρόσωπα, έγιναν 211 άλκοτεστ και καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα. Την ίδια ώρα, έγιναν 107 καταγγελίες τροχαίων αδικημάτων, προέκυψαν 16 τροχαίες υποθέσεις, κατασχέθηκαν 15 αυτοκίνητα και τέσσερις μοτοσικλέτες, ενώ καταγγέλθηκαν και δύο νυχτερινά κέντρα.

Δειτε Επισης

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για παράνομη απασχόληση στην Πάφο
Συνελήφθη 16χρονος για διαρρήξεις και κλοπή αυτοκινήτου στη Λευκωσία
Χτύπησαν ξανά οι ψευτογιατροί-Ξεγέλασαν ηλικιωμένη και απέσπασαν 650 ευρώ
Πιθανόν και Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα της απάτης μαμούθ-Περιμένει σήμα της Europol η Αστυνομία
Δολοφονία ή άγνωστη η αιτία θανάτου του Θανάση; Ο λόγος στο Δικαστήριο, η ώρα της κρίσιμης απόφασης
Χειροπέδες σε 19χρονο για τα επεισόδια στον Ύψωνα-Στις τέσσερις οι συλλήψεις
Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο 24χρονος (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό-Ζημιές σε υποστατικά και γεωργικές καλλιέργειες
ΒΙΝΤΕΟ: Κατευθύνεται προς τον υδατοφράκτη Άλασσας η φωτιά-Ζημιές σε κτηνοτροφικά υποστατικά