«Οικογένεια των σπηλαίων» ζούσε σε λαγούμι στην Κόρινθο με βέλη και οπλισμό (pics)

Φωτογραφίες από την κατοικία της πολύτεκνης οικογένειας στο Μάννα Κορινθίας που παραπέμπει σε άλλες εποχές εξασφάλισε το korinthia24. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η οικογένεια, που, σύμφωνα με καταγγελίες, έχει συχνά προκαλέσει καταστροφές στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο flamis, όλα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας 67χρονος αγρότης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου και υπέβαλε έγκληση εις βάρος άγνωστου δράστη που διαμένει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες κοντά στο χωράφι του γιατί έβαλε φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος άνδρας που μένει στην περιοχή.

1

Αρνήθηκαν τον έλεγχο και επιτέθηκαν στις Αρχές

Την επόμενη ημέρα, κατά την ίδια πηγή, ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα μετέβησαν στο σημείο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον 45χρονο, την 39χρονη γυναίκα του, την 22χρονη κόρη τους και ακόμη ένα ανήλικο άτομο.

Η οικογένεια, σύμφωνα με το flamis, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά αντιστάθηκαν, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς τραυματίζοντας με ένα ξύλο αστυνομικό στο κεφάλι και μάλιστα άρπαξαν όπλα που είχαν κρυμμένα στο σημείο, πυροβόλησαν κατά του κλιμακίου και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

2

Συνέλαβαν τέσσερα μέλη της οικογένειας

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και των ΟΠΚΕ πήγαν στο σημείο όπου διαμένει η οικογένεια και, μετά από επιχείρηση, κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διαπίστωσαν πως η πολύτεκνη οικογένεια (έχουν ακόμα ένα βρέφος 1 έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών) διαμένει σε αυτοσχέδιο παράπηγμα όπου δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα, και κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε ρεματιά.

3

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τα μέλη της οικογένειας αφέθηκαν ελεύθερα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 20 Φεβρουαρίου. Με εντολή εισαγγελέα, τα ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο σπίτι της κόρης του 45χρονου που έχει αποκτήσει από άλλον γάμο.

4

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Δεν πρόλαβε και γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου της Κορίνθου
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Βίντεο ντοκουμέντο-Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του στο Μενίδι λίγο πριν τη σκοτώσει
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Κ. Μητσοτάκης: Κλειστός ο δρόμος προς Ευρώπη αν η Βόρεια Μακεδονία δεν συμμορφωθεί
Η κατάθεση της παιδίατρου στη δίκη της Πισπιρίγκου-«Η Μαλένα ήταν σε άριστη κατάσταση, δεν πίστευα ότι πέθανε»
Εφιάλτης για 17χρονο στη Σπάρτη-Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
Σκότωσε τη σύζυγο του και πήγε σε ξενοδοχείο να δει ειδήσεις ο 50χρονος στο Μενίδι
Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών στην Κιβωτού του Κόσμου
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 40χρονης, στο Μενίδι