Παραδόθηκαν δύο οπαδοί που καταζητούνταν για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Σε αστυνομικό σταθμό παρουσιάστηκαν δύο από τους τρεις οπαδούς, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από τις Αρχές για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη βδομάδα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο οπαδοί παραδόθηκαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Για τα επεισόδια, συνελήφθη και 22χρονος στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν επιχείρησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο.

Για τον εντοπισμό των προσώπων που ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Την ίδια ώρα, έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ κλήθηκαν και αναμένονται στο ΤΑΕ Λεμεσού και άλλα πρόσωπα, με την Αστυνομία να συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Οι δύο ομάδες οπαδών ενεπλάκησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν διάφορα αντικείμενα και έριξαν μολότοφ, πυροτεχνήματα και κροτίδες. Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο ομάδες οπαδών διαλύθηκαν στους δρόμους της περιοχής.

Από τα όσα εκτυλίχθηκαν στη περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά και προκλήθηκε φωτιά σε ένα όχημα στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα αγκώνα.

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)