Το βίντεο από τα επεισόδια που έδωσε στη δημοσιότητα η Θύρα 9-«Από τύχη δεν είχαμε νεκρό»

Στη δημοσιότητα βίντεο από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε η Θύρα 9, η οποία αναφέρει ότι σημειώθηκε επίθεση στο οίκημα του συνδέσμου τους, εντός του οποίου βρίσκονταν 30 άτομα και όπως τονίζουν μάλιστα, από τύχη δεν υπήρξε νεκρός.

Όπως αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα οι πράσινοι, «το ότι διαχρονικά η ΘΥΡΑ 9 έχει παλικάρια να υπερασπίζονται το όνομα της γνωστό. Το ότι εσείς μάθατε να κτυπάτε ύπουλα και ποτέ στα ίσα επίσης γνωστό. Δεν τοποθετούμαστε συχνά μέσω των επίσημών μας καναλιών για εξωγηπεδικά σκηνικά, όμως η προσπάθεια να παρουσιαστεί η χθεσινή άνανδρη επίθεση στο οίκημά μας ως επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν δεν μας αφήνει άλλη επιλογή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Βίντεο ντοκουμέντο από τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό-Στο τραπέζι κλείσιμο των δύο ΣΥ.ΦΙ

Η Θύρα 9, αναφέρει πως, «το ότι 30 στελέχη μας στάθηκαν με γυμνά χέρια και υπερασπίστηκαν τον σύνδεσμο μας δεν μπορεί να εξισωθεί σε καμία περίπτωση με την φασιστική επίθεση που δέχτηκαν από 80 άτομα που κρατούσαν ρουκέτες και μολότοφ. Αυτή η επίθεση ήταν δολοφονική και όχι οπαδική. Με το υλικό που χρησιμοποιήθηκε από τα ανθρωπάκια, από τύχη δεν είχαμε νεκρό».

Η Θύρα 9, συμπληρώνουν οι πράσινοι, «διατηρεί συνδέσμους σε όλες τις πόλεις κι αυτό είναι που δεν τους αρέσει, για αυτό και δεν θα μας απαγορέψει κανένας να υπερασπιζόμαστε τους συνδέσμους μας και τον κόσμο μας όταν και όποτε πρέπει. Για αυτό και δεν θα πάψουμε ποτέ να στεκόμαστε στη πρώτη γραμμή της μάχης όταν το φέρει η ανάγκη κι ας μας λένε χούλιγκαν και αλήτες». .

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και επιτέθηκαν στα πρόσωπα που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, με πέτρες, μολότοφ και ρόπαλα. Οι δρόμοι της γύρω περιοχής μετατράπηκαν για αρκετή ώρα σε πεδίο μάχης, με τους χούλιγκανς να δρουν ανεξέλεγκτοι, όπως φαίνεται και στα βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό ανάμεσα σε οπαδούς-Μολότοφ, ρόπαλα και πέτρες

Από τα επεισόδια ένα όχημα κάηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε προθήκες καταστημάτων της περιοχής.

Λίγο αργότερα, μετά την άφιξη της Αστυνομίας, οι χούλιγκαν διαλύθηκαν και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις. Τα νέα σοβαρά επεισόδια διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο, αφού και ακριβώς πριν ένα μήνα, πάλι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας της πόλης, επιτέθηκαν στο συγκεκριμένο οίκημα που στεγάζει Σύνδεσμο άλλης ομάδας, από άλλη επαρχία.

Δειτε Επισης

Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς οι δύο που συνελήφθησαν στην παρέλαση
Χειροπέδες σε 51χρονο για τα τρία κιλά ναρκωτικά που εντοπίστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο
Το διακύβευμα για τη νέα ηγεσία της Αστυνομίας-«Πρέπει να επικρατεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες»
Αναθεωρούνται πρωτόκολλα μετά την απόδραση του Κομμωτή-«Στόχος να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στις Φυλακές»
Πυκνή τροχαία κίνηση στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών λόγω της καθίζησης του οδοστρώματος
Ενεργούσε με οδηγίες και περίμενε εντολές ο 28χρονος που πιάστηκε με τα 80 κιλά ναρκωτικά (pics)
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στην στρατιωτική παρέλαση-Είχαν πανό με πολιτικό μήνυμα
Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στις αποσκευές 27χρονου στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Έφτασε στη Λάρνακα φορτωμένος με 24 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 27χρονο
Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται από την στρατιωτική παρέλαση-Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας