Βίντεο ντοκουμέντο από τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό-Στο τραπέζι κλείσιμο των δύο ΣΥ.ΦΙ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Λεμεσού, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Πάφου, πλησίον του Συνδέσμου Φιλάθλων, οπαδών ομάδας της πρωτεύουσας που λειτούργησε πρόσφατα.

Άγνωστοι λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και επιτέθηκαν στα πρόσωπα που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, με πέτρες, μολότοφ και ρόπαλα. Οι δρόμοι της γύρω περιοχής μετατράπηκαν για αρκετή ώρα σε πεδίο μάχης, με τους χούλιγκανς να δρουν ανεξέλεγκτοι, όπως φαίνεται και στα βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό ανάμεσα σε οπαδούς-Μολότοφ, ρόπαλα και πέτρες

Από τα επεισόδια ένα όχημα κάηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε προθήκες καταστημάτων της περιοχής.

Λίγο αργότερα, μετά την άφιξη της Αστυνομίας, οι χούλιγκαν διαλύθηκαν και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις. Τα νέα σοβαρά επεισόδια διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο, αφού και ακριβώς πριν ένα μήνα, πάλι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας της πόλης, επιτέθηκαν στο συγκεκριμένο οίκημα που στεγάζει Σύνδεσμο άλλης ομάδας, από άλλη επαρχία. Μάλιστα στις 17 Οκτωβρίου υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας υπό το φόβο αντιποίνων, αφού υπήρχαν πληροφορίες, για κάθοδο οπαδών από τη Λευκωσία.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως τα επεισόδια έγιναν σε απόσταση αναπνοής, από τον Αστυνομικό σταθμό του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο που εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια.

Η Αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο για έκδοση δυο ενταλμάτων σύλληψης, ωστόσο το Δικαστήριο με βάση τα όσα τέθηκαν ενώπιον του, απέρριψε το σχετικό αίτημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα ζητηθεί μέσω του Γενικού Εισαγγελέα, να προσφύγουν στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος certiorari αναφορικά με την απόφαση του Δικαστή να απορρίψει τα εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο για να εξασφαλιστεί διάταγμα που θα κλείνει τους Συνδέσμους Φιλάθλων των οργανωμένων των δύο ομάδων στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για την αποφυγή περιφερειακής κλιμάκωσης
Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου
Politico: Κουράζουν τους συμμάχους τα «μπρος-πίσω» του Μακρόν με τη Μόσχα
Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας
Εμπορικό πλοίο υπέστη «ελαφριά» ζημιά όταν χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα από τους Χούθι
Τραγικός επίλογος για τον Ιτζάκ, τη Σάνι και την Αμίτ-Οι ιστορίες των τριών ομήρων που βρέθηκαν νεκροί
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Τα κλειδωμένα σενάρια για την σορό που βρέθηκε στη Σωτήρα-Περιορίστηκαν φάκελοι ελλειπόντων
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών