Αποφυλακίστηκε πριν μερικούς μήνες ο εκ των υπόπτων για Καλογερόπουλο-Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Οι εξελίξεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες γύρω από τη δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου το πρωί της Δευτέρας, ενδεχομένως να ξεκλειδώνουν το περίπλοκο παζλ της υπόθεσης, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού να θεωρούν πως υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις γύρω από τον ένα εκ των δύο συλληφθέντων, που φέρεται να ομοιάζει με τον οδηγό της μοτοσικλέτας που επέβαιναν οι εκτελεστές.

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχετικής φωτογραφίας, ενώπιον της Αστυνομίας άρχισε να υπάρχει ροή πληροφοριών, με αρκετές από αυτές να διερευνώνται και να εξετάζονται άλλοθι, χωρίς ωστόσο να προκύπτει οτιδήποτε.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες έδειχναν πρόσωπο από τη Λάρνακα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για υπόθεση εμπρησμού σε ηλεκτρικά ήδη που σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάφο.

Πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές και βαρύνεται με καταδίκες, αφού είχε καταδικαστεί για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων, καθώς και για υπόθεση κλοπή σφαιρών στη Λεμεσό. Ωστόσο, ο 41χρονος αποφυλακίστηκε πριν μερικούς μήνες.

Το εν λόγω πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ομοιάζει με τον οδηγό της μοτοσικλέτας που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ στα χέρια τους οι ανακριτές έχουν και άλλα στοιχεία τα οποία διερευνούν για να καταλήξουν με ασφάλεια σε συμπεράσματα.

Σε ότι αφορά το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη, 44 ετών, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για το πρόσωπο που φαίνεται να παρείχε καταφύγιο στον 41χρονο στη Λάρνακα, ωστόσο διερευνάται κατά πόσο είχε οποιαδήποτε άλλη σχέση με την δολοφονία του Καλογερόπουλου.

Την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες σε διάφορα επίπεδα, δεν αποκλείονται και νέα εντάλματα, αφού αναζητείται και ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας, ενώ από εκεί και πέρα, οι Αρχές ψάχνουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που έδωσαν την εντολή θανάτου.

Οι δύο συλληφθέντες περνούν από ανάκριση και αναμένεται να εξεταστούν οι ισχυρισμοί τους, ενώ το πρωί της Κυριακής αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Καταθέσεις από πρόσωπα εντός και εκτός «έδρας» Μαυρομιχάλη και Καλογερόπουλου-Περίπλοκο παζλ

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)