Βάζει τέλος στις φήμες για την Προεδρία της Βουλής το ΕΛΑΜ-Υποψήφιος ο Χρίστου

Την προεδρία της Βουλής, θα διεκδικήσει το ΕΛΑΜ, με υποψήφιο τον πρόεδρο του, Χρίστο Χρίστου.

Θέλοντας να βάλει τέρμα στις φήμες που το ήθελαν να συμπαρατάσσεται με άλλες δυνάμεις, για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συνήλθε ψες και έλαβε αποφάσεις. 

Το Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης αποφάσισε πως στην πρώτη συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα διεκδικήσει την Προεδρία του Κοινοβουλίου με υποψήφιο τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ. 

Με ανακοίνωση το ΕΛΑΜ, ευχαριστεί τους 24.255 πολίτες που το εμπιστεύτηκαν. Όπως αναφέρει «μας δίνουν σήμερα τη δυνατότητα να αξιώσουμε την περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου του ΕΛΑΜ στην κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λειτουργούν ιατρεία Ταχείας Διακίνησης στα ΤΑΕΠ των ΓΝ Λευκωσίας και Πάφου-«Λιγότερη αναμονή, περισσότερη φροντίδα»
Καταγγελία Οδυσσέα στην Αρχή κατά της διαφθοράς για το κέντρο δεξιώσεων
Με σαφές άνοιγμα στους αποστασιοποιημένους διεκδικεί την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μορφάκης Σολομωνίδης
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Επανέρχεται με προτάσεις για επίλυση του υδατικού ο ΔΗΣΥ-«Να μην φτάσουμε στην ημέρα μηδέν»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα στη Νεβάδα-Σκάφος εκτοξεύτηκε στον αέρα
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για παραβατική συμπεριφορά»
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Μετά την Ισπανία μεταβαίνει στην Πορτογαλία ο ΠτΔ με φόντο την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου της ΕΕ