Στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη η Αριστερή Πτέρυγα

Σε μαζική ψήφο στον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη καλεί με ανακοίνωσή της η Αριστερή Πτέρυγα, αναφέροντας ότι η «υποστήριξη του ΑΚΕΛ και της ευρύτερης Αριστεράς, τον οδηγεί σε τοποθετήσεις που είναι σαφώς διαφορετικές» από εκείνες των Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Το πρόγραμμά του έχει κοινωνικό προσανατολισμό και οι θέσεις του για το Κυπριακό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», αναφέρει η ανακοίνωση της Αριστερής Πτέρυγας, σημειώνοντας ότι ο Α. Μαυρογιάννης «σε θέματα όπως το μεταναστευτικό και οι διακρίσεις, είναι ο μόνος που τοποθετείται με τόλμη και ανθρωπιά».

Επισημαίνει, όμως, ότι με την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και την κατάσταση που αφήνει πίσω του ο Νίκος Αναστασιάδης σχετικά με το Κυπριακό, ενδέχεται αν εκλεγεί στην Προεδρία να μην είναι σε θέση να προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία αυτά που θα ήθελε η Αριστερή Πτέρυγα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Συνεννοήθηκε με Τ/κ αρχηγούς κομμάτων ο Τατάρ τρεις μέρες πριν τη Γενεύη
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»