Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το 12ο συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών ενόψει του 12 Παγκυπρίου Συνεδρίου του, το οποίο, μετά από δύο αναβολές, βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει, το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά, με τη συμμετοχή των συνέδρων τόσο δια ζώσης όσο και με διαδικτυακή σύνδεση. Η δε ψηφοφορία για την ανάδειξη των τεσσάρων αξιωματούχων του Κινήματος και των 16 υπολειπομένων μελών της Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί μόνο δια ζώσης, σε εξωτερικό χώρο, για να μην αποκλειστεί κανένα μέλος του Κινήματος από την διαδικασία λόγω των περιοριστικών μέτρων για διαχείριση της πανδημίας.

Οι υποψήφιοι

Στο συνέδριο θα εκλεγούν με απευθείας ψηφοφορία οι Πρόεδρος, Αναπληρωτής/τρια πρόεδρος, δυο Αντιπρόεδροι και 16 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το Ανώτατο Σώμα λήψης αποφάσεων του Κινήματος.

Το ψηφοδέλτιο για τους 4 αξιωματούχους του Κινήματος στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος διαμορφώθηκε ως εξής: Τη θέση του Προέδρου επανδιεκδικεί ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και διεκδικούν επίσης οι Κυριάκος Τσιμίλλης και Σωτήρης Χρίστου.

Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου επαναδιεκδικεί η Έφη Ξάνθου και διεκδικούν ο Άλκης Παπής, νυν εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος και ο Σωτήρης Χρίστου.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου Α’ του Κινήματος οι υποψήφιοι είναι: οι Σταύρος Αλαμπρίτης, Φρύνη Ονουφρίου, Κυριάκος Τσιμίλλης, Σωτήρης Χρίστου, Μάριος Χρυσοστόμου.

Την υποψηφιότητα τους για τη θέση του Αντιπροέδρου Β’ έχουν υποβάλει οι: Μαρία Κολά, Αντώνης Κουπαρής, Παναγιώτης Μανώλη, Λούκας Στυλιανού, Σωτήρης Χρίστου, Μάριος Χρυσοστόμου.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου υπό την νέα της σύσταση, θα εκλεγούν τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας (Εκτελεστικός, Αναπληρωτής/τρια Εκτελεστικός, υπεύθυνος/η Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικός υπεύθυνος, μέλη κ.ο.κ.), σημειώνει περαιτέρω η ανακοίνωση των Οικολόγων. 

 

 

Δειτε Επισης

Τη διαφωνία του με συνεργασία Κυπριακής Δημοκρατίας με ΗΠΑ και Γαλλία εξέφρασε ο Τατάρ
Με συμβολή κυπριακής αντιπροσωπείας απόφαση κατά Τουρκίας από Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών
Μ. Ραουνά: Επιτυχής Προεδρία ΕΕ ύψιστη προτεραιότητα για Κυβέρνηση και ΠτΔ
Επίσημη ανακοίνωση για ταξίδι ΝτιΚάρλο-Προετοιμάζει την πενταμερή στο τρίγωνο Λευκωσίας, Αθήνας, Άγκυρας
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία σε Τ/κ
Συναντήσεις με ΠτΔ, ΠτΒ και φορείς θα έχει στην Κύπρο την άλλη βδομάδα ο Επίτροπος Καδής
Fake News πίσω από τις δηλώσεις Κεραυνού για χορηγίες της Κυβέρνησης-Ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ
Πρώτα βλέπει Τατάρ και μετά Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η Ντι Κάρλο την Δευτέρα
Λ.Φουρλάς: Έκκληση για κοινή εξωτερική πολιτική και ασφάλεια στις εργασίες του Προεδρείου του ΕΛΚ στη Στοκχόλμη
«Κομμένοι» από τους εκλογικούς καταλόγους οι κάτοικοι… καφετέριας-Προχωρά τις υποθέσεις η Αστυνομία