Κλείδωσε για την 6η Φεβρουαρίου το ταλαιπωρημένο 12ο Συνέδριο των Οικολόγων

Τα νέα βασικά χρονοδιαγράμματα της τρίτης απόπειρας στη σειρά για τη διεξαγωγή του 12ου Παγκύπριου Τακτικού Συνεδρίου, ανακοίνωσε το Κίνημα Οικολόγων.   

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το 12ο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο θα συνέλθει εκ νέου στις 06 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Στο συνέδριο θα εκλεγούν με απευθείας ψηφοφορία ο Πρόεδρος, Αναπληρωτής/τρια Πρόεδρος, δυο Αντιπρόεδροι και εικοσιένα (21) μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το ανώτατο σώμα λήψης αποφάσεων του Κινήματος.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που προγραμματίζεται για τις 13 Φεβρουαρίου 2022, υπό την νέα της σύσταση, θα εκλεγούν τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας (Εκτελεστικός, Αναπληρωτής/τρια Εκτελεστικός, Υπεύθυνος/η Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικός υπεύθυνος, μέλη κ.ο.κ.).

Δειτε Επισης

Μεταξύ πλεονεκτημάτων και αδυναμιών κάνει απολογισμό ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Έθεσαν θέμα κατά της συμμετοχής της Τουρκίας σε σχεδιασμούς για ευρωπαϊκή άμυνα Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Εκτός της ευρωπαϊκής γραμμής για την Ουκρανία ο Φειδίας-«Έσιετε λίον αίμα στα σιέρκα σας»
Τις προετοιμασίες για τη διευρυμένη στη Γενεύη συζήτησαν Ντι Κάρλο-Ονάρ
Ελπίδα Στιούαρτ ότι θα σημειωθεί πρόοδος στο Κυπριακό κατά τη συνάντηση της Γενεύης
Βγαίνει κι από πάνω η κατοχική Τουρκία-Κατηγορεί τη Λευκωσία για «αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες»
Συνεδρίασε η Ομάδα Κυπριακού ΔΗΣΥ ενόψει Γενεύης-«Οφείλουμε να εκτιμήσουμε σωστά τα δεδομένα»
Θέτει προϋπόθεση τα «3Α» για συνομιλίες ο Τατάρ-«Ας το λύσουμε στη βάση δύο κρατών»
Εκπρόσωποι όλων των τ/κ κομμάτων μεταβαίνουν στη Γενεύη για την πολυμερή
Κύπρος και Ελλάδα συμπορεύονται βάσει του διεθνούς δικαίου