Κόβει την κουβέντα για τις προεδρικές ο Οδυσσέας-«Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Κόβει τη συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος διαμηνύει πως δεν επιθυμεί και δεν θα είναι υποψήφιος το 2023.  

Στον απόηχο της κόντρας με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, ο οποίος έδειξε πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την έκθεση του, διερωτώμενος μάλιστα εάν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2023, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης με ανάρτηση του στο twitter, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η μόνη του έγνοια είναι η Ελεγκτική Υπηρεσία.  

Όπως αναφέρει, «επειδή αηθώς διάφοροι ελεγχόμενοι και ΜΜΕ, αντί να σχολιάσουν τα τεκμηριωμένα ευρήματα των Εκθέσεων, που θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τους μηχανισμούς λογοδοσίας, κατασκευάζουν σκοπιμότητες, επίσημα δηλώνω ότι ούτε επιθυμώ, ούτε θα είμαι υποψήφιος το 2023. Μόνη μου έγνοια η ΕΥ».

 

Δειτε Επισης

Στο Προεδρικό το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας-Άρχισαν οι διμερείς επαφές
Ιστορική επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Κύπρο-Η ατζέντα των συναντήσεων
Πλησιάζουν τις 2000 οι Σύριοι που ζήτησαν να αναχωρήσουν από Κύπρο-Χαρτογραφούν και μετά αποχωρούν
Στην τελική φάση η αδειοδοτική μεταρρύθμιση-Σε 40 ημέρες η πολεοδομική για μεσαίου ρίσκου αναπτύξεις
Στην Κύπρο το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας (pic)
ΕΕ και ΝΑΤΟ το… χωριστό συνδικάτο-Η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα στο επίκεντρο της ατζέντας
Ενημέρωσαν επίσημα τα ΗΕ για το πρόγραμμα της Γενεύης-«Εναπόκειται στην Τουρκία αν θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις»
Τι σημαίνει για το Κυπριακό η εκεχειρία Τουρκίας και Κούρδων-«Θα έχει ένα πρόβλημα λιγότερο»
Εξέφρασε στήριξη στην Ουκρανία μετά την ένταση στο Λευκό Οίκο ο ΥΠΕΞ-«Η συνέχιση του διαλόγου είναι το κλειδί»
Διόρισε τον νέο «πρέσβη του στα κατεχόμενα ο Ερντογάν