Μάζεψε δέκα χιλιάδες ευρώ για την πυρκαγιά και τα παραδίδει στο κράτος το ΑΚΕΛ

Ποσό ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ, συγκέντρωσε το ΑΚΕΛ για να διατεθούν στο Κράτος ώστε να τις αξιολογήσει ανάλογα, ανέφερε το απόγευμα ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος αμέσως μετά την εκλογή του μετέβη στην περιοχή της Βαβατσινιάς.

Στις δηλώσεις του ο κ. Στεφάνου είπε πως «επισκεφθήκαμε την περιοχή για να δούμε την κατάσταση έτσι όπως εξελίχθηκε. Ευτυχώς είναι υπό έλεγχο τα πράγματα σήμερα και θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στους πληγέντες, στον κόσμο που έχει χάσει περιουσίες, στο κόσμο που πέρασε πάρα πολύ δύσκολες ώρες και ελπίζουμε αυτές σύντομα να τελειώσουν».

Πρόσθεσε ότι «ήρθαμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Υπηρεσίες, στους ανθρώπους έδωσαν το  είναι τους για να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση η οποία εξελίχθηκε δυστυχώς σε τραγωδία, αφού είχαμε και τέσσερις νεκρούς».

Εμείς συνέχισε ο κ. Στεφάνου «είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε στη διάθεση της Πολιτείας, των αρμόδιων Υπηρεσιών, ό,τι περνά από το δικό μας χέρι και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να βοηθήσουμε για να αντιμετωπιστεί και η κατάσταση αλλά και οι συνέπειες της όλης κατάστασης που ασφαλώς θα φανούν πλήρως τις επόμενες μέρες».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε επίσης ότι «έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό ύψους 10 χιλιάδων ευρώ για να τις διαθέσουμε στο Κράτος, για να τις αξιοποιήσει ανάλογα, ενώ θα δούμε τις επόμενες μέρες τι άλλο χρειάζεται να γίνει. Θα είμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, την Πολιτεία, το Κράτος και την κυβέρνηση για να δούμε τι άλλο χρειάζεται να γίνει».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επίσκεψη ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά στο Βελιγράδι-«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τη Σερβία στην Ευρωπαϊκή της πορεία»
Χωρίς αναφορά στο Κυπριακό η ανακοίνωση τουρκικής προεδρίας για επικοινωνία Ερντογάν-Κόστα
Κάθετες διαφωνίες με την οριζόντια ψηφοφορία-Τα κλάσματα, οι πολιτικές θέσεις και οι υποδιαιρέσεις της θέλησης
Κυπριακό, εξελίξεις στη Συρία και Ουκρανικό συζήτησαν Κόστα και Ερνογάν
Παράνομη επίσκεψη Τούρκων βουλευτών στο Βαρώσι-Στηρίζουν το αφήγημα Τατάρ για άνοιγμα της πόλης
Το Κυπριακό στο βήμα της Βουλής-Επανέλαβαν εαυτόν οι πολιτικές δυνάμεις
Πρόταση Νόμου για μειωμένο ΦΠΑ σε όλους πλην υπηκόων τρίτων χωρών κατέθεσε το ΑΚΕΛ
Παίζει ξανά την κασέτα των δύο κρατών και του οδοφράγματος στη Μια Μηλιά ο Τατάρ
Στις 6 Απριλίου το τακτικό συνέδριο του PTK
Προαναγγέλλει αποστολή προτάσεων Νόμου για πολλαπλές συντάξεις στην Ολομέλεια πριν το Πάσχα η Αννίτα Δημητρίου