Xωρίς ονόματα η δημοσιοποίηση του ενδιάμεσου πορίσματος για τις πολιτογραφήσεις

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών ανακοίνωσε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας θα δημοσιοποιήσει την Ενδιάμεση Έκθεση της Επιτροπής αφού προβεί σε ανωνυμοποίηση και περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Συγκεκριμένα η  Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι είχε σήμερα Παρασκευή διαβούλευση με τον Γενικό Εισαγγελέα αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της Ενδιάμεσης Έκθεσής της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συμφωνήθηκε ότι θα γίνει ανωνυμοποίηση στη βάση της κειμένης νομοθεσίας και ότι συμφωνήθηκαν επίσης οι αρχές με βάση τις οποίες ο Γενικός Εισαγγελέας θα προβεί σε περιορισμένης έκτασης εξαιρέσεις όσον αφορά τη δημοσιοποίηση της Ενδιάμεσης Έκθεσης, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020, 01.12.2020 και 04.03.2021.

Δειτε Επισης

Πιο ορατό ψευδοκράτος θέλει ο Τατάρ, ομοσπονδία με πολιτική ισότητα ο Ερχιουμάν
Το Κυπριακό ενόψει διευρυμένης συζήτησαν Γεραπετρίτης και Γκουτέρες
Συναντήθηκε με τον Σίσι η Αννίτα Δημητρίου-«Η Αίγυπτος είναι στρατηγικός σύμμαχος της Κύπρου»
Επιμένουν στο αφήγημα περί «γειτονικών κρατών» στα κατεχόμενα
Συναντήσεις Κόμπου στις Βρυξέλλες με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ
Γυρίζουν ταινία προπαγάνδας «η Αϊσέ πήγε διακοπές» στα κατεχόμενα για τον «τον επικό αγώνα του τ/κ λαού»
Υποχρεωμένοι να υποβάλλουν εξαμηνιαίες αναφορές οι λομπίστες-Οι συστάσεις της Αρχής Κατά της Διαφθοράς
Για φήμες για επανέναρξη συνομιλιών στο Κυπριακό κάνει λόγο ο Ναμίκ Ταν, ενοχλεί το «περιβάλλον αδιεξόδου»
Β. Πάλμας: Η αμυντική βιομηχανία σε θέση να παράγει προϊόντα για ενίσχυση άμυνας
Ο ΠτΔ συμμετέχει στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στην Ουκρανία